Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝVSΧΑΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ  ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ

DefenceNet - Πολιτικό κίνημα 21 βουλευτών απειλεί με ανατροπή της κυβέρνηση


Πολιτικό κίνημα από 21 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με αντικείμενο την οικονομία και το Μεσοπρόθεσμο, απειλεί να ρίξει την κυβέρνηση. Με προειδοποιητική επιστολή που στέλνουν στον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου ζητούν να πάρει πίσω το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, αν δεν ενημερωθούν με κάθε λεπτομέρεια για την σκοπιμότητα και τα προσδοκώμενα αποτελέσματα του, αλλά και γιατί δεν ευοδώθηκε το προηγούμενο.

Επίσης ζητούν να συγκληθούν τα όργανα του κόμματος (ΚΟ, ΚΤΕ), να να μην έρθει ως ένα άρθρο γιατί όπως λένε «δεν μπορεί η πώληση της ΔΕΗ και του ΟΤΕ να μπαίνει στο ίδιο καλάθι με τους ιππόδρομους». Και προειδοποιούν εμμέσως πλην σαφώς ότι δεν θα ψηφίσουν το Πρόγραμμα: 'Δεν μπορεί να κληθούμε πάλι με τη μορφή του κατεπείγοντος να ψηφίσουμε ένα νέο μνημόνιο όταν το πρώτο έχει αποτύχει». Αυτό σημαίνει ότι ή κάνεις αυτά που ζητάμε ή σε ρίχνουμε!

Το πρωί της Πεμπτης ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στον σταθμό Βήμα 99,5, είπε: «Ζητάμε να γίνει συζήτηση γιατί υπάρχουν προβληματισμοί σε διάφορα επίπεδα». Παράλληλα, δήλωσε ότι θα υπάρξουν προβλήματα εάν το Πρόγραμμα πάει στη Βουλή χωρίς να έχει προηγηθεί συζήτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των βουλευτών βρίσκονται εκτός του κ. Κουρουμπλή και οι κ.κ. Καϊλή, Γερανίδης και Γιαννακά. Επίσης ο Γιώργος Φλωρίδης, ο Οδυσσέας Κωσταντινόπουλος ο οποίος μάλιστα επανήλθε στο θέμα των «κηπουρών» ασκώντας δριμεία κριτική στο στενό πρωθυπουργικό περιβάλλον: «Πρίγκιπες που δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι ο κόσμος μπορεί να λέει κάτι εναντίον τους και όταν τους έφτυναν, είτε νόμιζαν ότι βρέχει, είτε προσπαθούσαν να μεταθέσουν τις ευθύνες σε άλλους».

Ο Μίμης Ανδρουλάκης βομβάρδισε χθες στην Επιτροπή Προϋπολογισμού της Βουλής την κυβέρνηση καταγγέλοντας την κακή επιλογή συμβούλων. Αναρωτήθηκε: «Τι εμπειρογνώμονες είναι αυτοί; Αυτοί απέτυχαν να προβλέψουν όσα έγιναν εδώ και ένα χρόνο. Έχουμε τρελαθεί από τους ανθρώπους με επιστημονική επάρκεια που μας οδήγησαν στην καταστροφή».

Τέλος, ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου έσπευσε να προαναγγείλει ανασχηματισμό, παραδεχόμενος και αυτός με τη σειρά του πως κάποιες κρίσιμες κυβερνητικές προσπάθειες έχουν πέσει στον γκρεμό: «Υπάρχουν διάφοροι τομείς στην κυβέρνηση που δεν έχουν φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα». Συμπλήρωσε τα λόγια του επισημαίνοντας πως «ο ανασχηματισμός είναι κομμάτι της πολιτικής ζωής και υπάρχουν αντικειμενικά στοιχεία για να τον ζητήσει κάποιος».

Είναι βέβαιο ότι οι 21 βουλευτές προτίθενται 'να τραβήξουν το σχοινί' αν δεν ικανοποηθούν τα αιτήματά τους για ενημέρωση ακι τεκμηρίωση του Μεσοπρόθεσμου!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟΥ. ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Η Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ  ΕΔΩ

ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΕΚΤΕΛΗΤΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ

ΟΠΟΥ Ο ΓΑΠ-ΚΑΜΠ-ΚΟΥΜΠ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΝΕΙΚΟ-ΤΣΑΝΤ-ΤΣΙΔΕΝΜΠΑΟΥΜ ΠΟΛΩΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΒΛΕΠΕ ΣΑΜΑΡΑ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΝΙ ΣΑΛΟΜ ΧΙΡΑΜ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΑΧΑ ΤΑΧΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ.

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Η Ο.Ε.Α. 

ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ  ΧΤΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΤΩΝ( ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ)ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ  ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ(ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝVSΧΑΟΣ ΕΔΩΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΛΑΟΣ

ΑΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΒΙΑΖΕΣΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΡΟΣΕΧΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ.

ΓΕΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΕΙΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΑΡΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΑΙ ΟΧΙ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΙΔΕΣ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...