Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Ο.Ε.Α. εν υαλοπωλείω. Προς νεοελληνικό πουταναριό και πουσταριό, "Hannες" κα...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/hann.html

Παρά τον αγώνα(ο οποίος δικαιώνεται μέρα με τη μέρα) τον οποίο δίνουμε όλοι μας, να αφυπνιστεί ο πλανήτης ενάντια σε αυτά που συντελούνται και αυτά που έρχονται και παρά τον προσωπικό αγώνα του Γ.Καραγεωργίου εδώ και δεκαετίες να "ξυπνήσει" με κάθε πιθανό τρόπο τους ζαλισμένους από τις Δαβίδιες πέτρες σφενδόνης και κοιμώμενους λόγω αφασίας και λήθης νεοέλληνες και παρά τις συνέπειες και τον διωγμό από κάθε επίσημη έκφραση του κράτους της οχλοκρατίας - παρά φύσει δημοκρατίας(στοιχείο αποδεικτικό της ζημιάς που προκαλεί σε αυτό το κράτος και τους πίσω και πάνω από αυτό), ορισμένοι νεοέλληνες επιμένουν να αμφισβητούν και να επικρίνουν τις προθέσεις του και τις δικές μας και μάλιστα με περίσσιο θράσσος να βγάζουνε "λάθος" την ανόθευτη γνώση που δεκαετίες τώρα και με πολύ κόπο θυσίες και θάρρος βγάζει στην φόρα αφιλοκερδώς η Ο.Ε.Α. Η οποία άνευ αμοιβής προσφέρει λύσεις και γνώσεις επιβίωσης και επικράτησης σε ψυχολογικό, σωματικό και διανοητικό επίπεδο, για το δικό τους καλό εκτός όλων των άλλων, και αυτοί αντί να κάτσουν και να μελετήσουν έστω και ένα κείμενο, επιλέγουν να θέσουν ακόμα και πάνω από τον ίδιο τους τον εαυτό, το καρκινιάρικο ψευδο-εγώ τους, την ψεύτικη περσόνα που έχει κατασκευάσει άλλος για αυτούς, ένα πρόγραμμα "κονσέρβα" (πρόγραμμα νεοέλλην v.11.07).

Hannα, κάνεις σαν στερημένη, κάνεις σαν luna-tic, αφημένη τελείως ανοχύρωτη απέναντι στον ελεγκτή σου Σελήνη Λεβάν να σε χορεύει στο ρυθμό της λύσσας της. Αποδεικνύεις απόλυτα τον όρο "σεληνιασμένη". Δεν πρόλαβες να διαβάσεις ούτε ένα κείμενο της Ο.Ε.Α. από τα τόσα που υπάρχουν διαθέσιμα και αναρτούσες διθυράμβους σε ιστολόγιο, και έπειτα ήθελες και να επιβάλεις το "εγώ" σου σε εμάς και την Ο.Ε.Α. Το ... "εγώ" σου κατόπιν θίχτηκε επειδή δεν του φερθήκαμε λες και είναι το κέντρο του κόσμου και άλλαξες κασσέτα, αμφισβητώντας μέχρι και την ελληνικότητά μας και κυρίως των αρίστων της Ο.Ε.Α., για να ικανοποιήσεις το "εγώ" σου. Πάρε το "εγώ" σου και βάλ'το εκεί που ξέρεις. Εμείς δεν σου "καθόμαστε".

Φοίβο, δεν έκατσες να εκτιμήσεις τον όγκο των κειμένων που προσφέρονται ελεύθερα για σοβαρή μελέτη και θέλησες να κάνεις επικρίσεις όταν δεν μπορείς ακόμα να κάνεις ούτε κρίσεις(έπειτα από ενδελεχή μελέτη των κειμένων της Ο.Ε.Α.). Έβαλες το "εγώ" σου δίπλα στους Άριστους της Ο.Ε.Α. σα να είσαι ισάξιος. Ανεπίτρεπτο να θες να συγκριθείς με κάτι τέτοιο. Ύβρις ματαιοδοξίας και έπαρσης(εμφανής και από το ψευδώνυμο "FOIBOS" και βέβαια το προβοκατόρικο σύμβολο των Έψιλον που φέρει, ενώ προωθείς στο ιστολόγιο σου
(http://1foibos.blogspot.com/) και κείμενα των ψευδο-Ολυμπίων του θεοσοφιστή αρχι-μασόνου στρατηγού Καλογεράκη, ως κείμενα σουφιστών χριστιανοδωδεκαθειστών τα οποία έχει αποδείξει ως κλεψίτυπα, ψευδή και προβοκατόρικα εδώ και χρόνια η Ο.Ε.Α.
Συντριβη εψιλονιστων και μασονων του ΛΑΟΣ απο την ΟΕΑ - Κείμενο Επώδυνης Αφύπνισης:
Πρός Περιοδικά Γ' (Κείμενο σχετικά με την απάτη των ψευδο-Ολυμπίων του θεοσοφιστή μασόνου στρατηγού Καλογεράκη)
).

Και οι δύο σας, βάλατε το ψευδο-εγώ σας πάνω από όλα. Αποδείξατε με κάθε βεβαιότητα ότι δεν θέλετε και δεν πολεμάτε για τίποτα άλλο πέραν του καρκινιάρικου ψευδεαυτούλη σας, αυτής της κατασκευασμένης και ρηχής εικόνας, της φωτογραφίας(που όσο καλή και αν είναι, παραμένει αντίγραφο του φωτογραφηθέντος) του εαυτού σας, τον οποίο και θάψατε με επίσημη τελετή με παπά τον Ψεύτικο Εαυτό σας(False Ego).

Η υπονομευτική και προβοκατόρικη δράσή σας και η αχάριστη και επαρμένη στάση σας, προκάλεσε, όπως ήταν λογικό, την οργισμένη και μαινόμενη αντί-δράση του "ταύρου" της Ο.Ε.Α.

Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στον Γ.Καραγεωργίου.

Και εδώ δεν έχουμε δήμο-κρατία=οχλοκρατία ...κύριοι (ήτοι του χειρίστου πολιτεύματος κατά τον Αριστοτέλη) των πολλών ελαχίστων[σε "αποτύπωμα" στην Ιστορία].

ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΟΧΛΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ

Ο.Ε.Α. προς νεοελληνικο πουσταριο και πουταναριο

http://youtu.be/i-gkiw0pkT0

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΕΔΩ:
ON THE OCCASION OF KADAFI'S WARRANT OF ARREST...
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/on-occasion-of-kadafis-warrant-of.html


ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΟΝΟΜΑ ΑΝΝΑ ή ΧΆΝΑ Ή HANNA, ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΜΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ" ΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗ ΔΥΝΗΘΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΝΕΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ - ΚΑΙ ...ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ:

βαλε το σχολιο μου παπαρα για να απαντησεις. κοτα. που ειναι τα ελληνικα σου κακαλα? κοριτσοπουλο που κριβεσαι πισω απο το δχτιλο σου. τι φοβασαι? την αντιδραση των αναγνωστων οταν δουν και το δικο μου σχολιο? που ειναι ο δημοκρατικος λογος? πως μιλας για μενα διχως εμενα? πως θα με κρινει ο αναγνωστης εμενα? με δικη σου αναμασημενη τροφη ταιζεις τους αναγνωστες σου? προδοτικα πουσταρια πουταναρια. Ανθελληνες.

Τα νεοψευδελληνικά καρκινόψυχα χριστιανομασονικα σκατοκαθάρματα που ειστε εσεις και οχι τα 10.000.000 ελληνικος λαος, σιγα μην σωσετε τον πλανητη, σιγα μιην σκισεις κανα καλσον ρε. 30 χρονια σωζετε τον πλανητη και κοντεβει να καταστραγει η ολη ανθρωποτητα. Αν ηρθα εδω να ξεσπασω? Ρε λαμογιο του σκατογιαχβε, εσεις βριζετε ολο το ελληνικο εθνος και νομιζειτε πως θα την βγαλετε λαδι για αλλα 30 χρονια? Ρε ανθελληνες σκατοεβραιοι, ξυπνησαμε πια. Ηρθε η ωρα σας.

Πάντως πολύ ηρωικό, αντρικιο βρε παιδί μου, να απαντάς σε αναγνώστες φαντάσματα. Βολικό να δίνεις τις εντυπώσεις που σε βολεύουν. Δημοκρατικοτατο ! χαχα να χαρώ εγώ σωτήρες με αρχιδια....!!!! Κάνεις το μάγκα στο λιοντάρι μέσα από το κλουβί σου, Εδώ φοβάσαι να αντιμετωπίσεις τους αναγνώστες σου, το κόσμο θα σώσεις? Τέτοιοοοο IQ ....γι αυτό σώθηκε ο πλανήτης μετα απο 30 χρονια σοβαρής δουλείας που κάνεις.... Κανόνισε να μας πεις μια μέρα πως φταίω εγώ που η ΟΕΑ δεν πρόλαβε να σωσει το πλανήτη επειδη σε απασχολούσα με το να σβήνεις μηνύματα μου.

" ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΉΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ.......... Ναι εμεις ειμαστε ελληνες. Εσεις τι είστε τελικά? Αλβανοι? Τουρκοι? Γερμανοι? Αν γινουμε σκλαβοι εμεις οι Ελληνες, εσεις τι θα γινετε? Και στο κατω κατω τι σας νοιαζει για μας, ο,τι σκατα και αν εισατε? Ποτε ρε πουστιδες δεν ειπατε σε αρθρα σας "η πατριδα μας, πατριωτες, Ελλαδα μας". Μονο "πουσταρια ελληνες". Απο που σκατα καταγεστε ρε ανθελληνες ?


ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
ΑΠΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, ΤΗΝ ΑΡΧΕΤΥΠΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΑΓΟΜΑΣΤΕ ΕΒΡΑΙΑ ΨΕΥΔ-ΕΛΛΗΝΙΔΑ "HANNA" ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΙΑΡΙΚΟ ΨΕΥΔΟ-ΕΓΩ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ Ή ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΟΝΤΏΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟΥ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ
 
 ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΞΕΚΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ .
ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??
ΤΙ ΓΡΑΨΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??
ΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??
ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΣΑΝ ΑΤΙΜΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΚΦΕΡΕΤΑΙ ΥΒΡΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΙΟΝ ??
ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕ .
ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΠΑΥΣΗ.
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ.
ΕΙΣΤΕ ΜΩΡΟΙ,ΑΝΟΗΤΟΙ,ΒΛΑΚΕΣ,ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ,ΑΠΑΙΣΙΟΙ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ,ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ,ΖΟΜΠΙ,ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ,ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΙ,ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΟΥΦΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.
ΕΙΣΤΕ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΧΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΔΙΚΑΣΕΙ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΕΠ ΑΠΕΙΡΟΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ.
ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΑΝ ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΨΑΝ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ.
ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ,ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟ,ΑΠΑΙΣΙΟ,ΜΙΣΗΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΓΥΡΙΣΜΟ.
ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΘΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΙΤΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΥΒΡΙΣ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ.
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΟ???
ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΒΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ??
ΤΙ ΦΤΑΙΞΑΜΕ??
ΤΟΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣ ΣΑΣ ΠΟΤΕ.
ΜΟΛΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΤΕΛΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...