Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Επιβεβαίωση της εσχάτης προδοσίας των Ελλήνων Μασόνων Δικαστών και των Μασόνων Στρατηγών της ΕΛ-ΑΣ και της Γ.Α.Δ.Α. εναντίον της Ελληνικής Εθνικής Ασφαλείας και όσων Ελλήνων την υπηρετούν.

Ιδού η απόδειξη ότι οι προδότες επίορκοι Μασόνοι προδότες στρατηγοί της Γ.Α.Δ.Α. αποπειρώνται την φίμωση της Ο.Ε.Α., όπως η Ιστοσελίδα perseysteam.blogspot.com ιδιοκτησίας του κυρίου Ζουρνατζή Γιάννη,διότι τα κείμενα αυτά περιέχουν στοιχεία υπερασπίσεως και διαφυλάξεως της Εθνικής Ελληνικής Ασφαλείας,την οποία Εθνική Ασφάλεια οι ως άνω επίορκοι Μασόνοι προδότες Δικαστές και Στρατηγοί της Γ.Α.Δ.Α. έχουν προδώσει μαζί με τους ΕλληνοΕβραίους και Μασόνους Έλληνες πολιτικούς,διότι όλοι οι ως άνω προδοτική κόπρος του Αυγεία συνεργάζεται δια την διάλυση του Ελληνικού κράτους και δια την Γενοκτονία των Ελλήνων,με προηγούμενη καταλήστευση των Ελλήνων από το “Μνημόνιο 1” της Εβραϊκής Τρόικας,είδε άρθρο 14 παρ 5 περί “δικαιώματος της Τρόικας να κάνει κατάσχεση και πλειστηριασμό σε οιαδήποτε δημόσια και ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων Ιδιωτών,έστω και εάν αυτοί δεν χρεωστούν τίποτα στο δημόσιο ή σε Τράπεζες ή σε άλλους τρίτους ”.


Υ.Γ
Η Ιστοσελίδα Perseysteam.blogspot.com καλεί όλους τους Αναγνώστες των Ιστοσελίδων οι οποίες αναρτούν κείμενα της Ο.Ε.Α., να διασφαλίσουν τα κείμενα της Ο.Ε.Α. και των φιλικών Ιστοσελίδων σε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους,διότι αρχίζει δίωξη από τους προδότες Μασόνους πολιτικούς-Δικαστικούς-Στρατηγούς της ΕΛ-ΑΣ εναντίον της Ο.Ε.Α. και εναντίον των φίλιων Ιστοσελίδων,με  σκοπό το κλείσιμο αυτών των Ιστοσελίδων,συμφώνως με το απαίτημα του Τουρκαλβανού προδότου-προβοκάτορος G.KARA-ZAFFERI ο οποίος από το βήμα της Βουλής δήλωσε ότι “τα “blogs”των φιλικών Ιστοσελίδων της Ο.Ε.Α. δεν αφήνουν να δουλέψει το κόμμα του.” Εννοώντας ότι τα φιλικά “Blogs” της Ο.Ε.Α. δεν αφήνουν τον προδότη KARA-ZAFFERI να “δουλέψει” και να εξαπατήσει τον Ελληνικό Λαό για “προβοκατόρικες Ελληνικές Αυτοκρατορίες Κων/πόλεως 666”,ως αρχηγός του ΝΑΤΟ εναντίον του “Συμφώνου της Σαγκάης”ή “΄αξονος Ρ.Ι.Κ.(ΡΩΣΙΑΣ-ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΚΙΝΑΣ)”,με δόλιο σκοπό την αντεπίθεση των Στρατών της Ρ.Ι.Κ. δια την Γενοκτονία όλων των Ελλήνων και των λοιπών εθνών της Δύσεως στον Παγκόσμιο πόλεμο το 2012.
 
σχολιο ιστιολογιου.
Καταγαμημενοι προδοτες του Λ.Α.Ο.Σ 666 και ειδικοτερα εσυ Καρα-ζαφερη και εσεις προδοταροι στρατηγοι της Γ.Α.Δ.Α. ερχεται συντομα το τελος σας.
θα γινεται σκονη απο τα χερια ελληνων πατριωτων που θα σας σφαξουν στο γονατο γαμημενα καθαρματα.
Συνεχιστε την προδοσια για να ειναι η εκδικηση μας πολυ σκληρη και χωρις κανεναν οικτο προδοτες του εθνους των ελληνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...