Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ Ο.Ε.Α.: ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ 666 ΚΑΙ ΣΤΟ "ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ Η ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΣ" ΑΚΟΜΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ"!

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ 666" ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΠΡΩΤΗ Η Ο.Ε.Α. ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΤΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ(ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ "Β.Α.Σ.Τ./Ρ." ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ "ΣΤΡΟΦΗ"-ΒΛ. ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ "Α.Ο.Α." ΛΟΝΔΙΝΟΥ- ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ.) ΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ "ΝΕΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 666" Ή ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΥΔΡΟΧΟΪΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ 666" ΜΕ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΟΝ "ΝΕΟ ΧΡΙΣΤΟ 666" ΨΕΥΔΟ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΔΡΑΓΑΖΗ/ΔΑΝ ΓΙΟΧΑΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ, Η ΟΠΟΙΑ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 666" ΤΗΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ "Ρ.Ι.Κ."(Ή ΑΛΛΙΩΣ "ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗ"), ΠΟΛΕΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΗΝ ΕΞΙΣΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ "Ρ.Ι.Κ." ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ" ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΤΟ "ΣΒΗΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ" ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ". ΑΛΛΑ ΕΙΣ ΜΑΤΗΝ. ΤΟ ΟΤΙ Ο Ο.Η.Ε. ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666 ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ "ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΝ" ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ". ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΑ ΔΥΟ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΟΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ. ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΑΦΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ, ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 666" ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ Ο.Η.Ε. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΧΡΙΣΕΙ ΩΣ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ" ΤΟΥ (ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ) ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΜΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ.
ΟΨΙΜΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΛΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ "ΑΡΧΙΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ" ΠΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΒΑΙΝΕΙ ΚΑΛΩΣ. ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ... ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ "ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ" ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΙΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΗΤΟΙ, ΟΣΟΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΜΑΧΟΝΤΑΙ.
ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, Η ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕ ΤΩΝ ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ", ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ(VOLKISCH) ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ. ΔΙΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ "ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ" ΤΟΥ ΛΑΟΣ (ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΑΣ) ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ., ΗΤΟΙ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ, ΤΗΝ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 666" ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ" ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΜΑΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΡΑΞΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ:
Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 666» ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΡΕΖΕΡΒΑ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ. 666» ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/04/666-666.html
Στο τηλεοπτικό πεντάλεπτο της φανερά ναζιστικής μασονικής οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής» ο Μιχαλολιάκος παρουσιάστηκε μπροστά από εικόνα με δάφνη νίκης και με την εικόνα του «Μαρμαρωμένου Βασιλιά» του Παλαιολόγου Δραγάζη, αναπολώντας τα ανθελληνικά εβραιοβυζάντια της καταστροφής της Ακαδημίας Πλάτωνος, της καταργήσεως των Ολυμπιακών Αγώνων, της καταργήσεως του αρχ.ελληνικού θεάτρου και της σάτιρας, και της θανατώσεως και διώξεως των φιλοσόφων και των μαθηματικών του δωδεκάεδρου, καθώς και τις εισβολής των μογγολικών ορδών πέριξ της Ελλάδος, με αντάλλαγμα τον ..εκχριστιανισμό τους!!

Η κίνηση αυτή από τη Χρυσή Αυγή, ότι στέκεται δηλαδή μπροστά από την εικόνα του Παλαιολόγου Δραγάζη δείχνει ότι αυτή η σατανική ναζιστική οργάνωσης της αριστεράς ατραπούς είναι απλώς το ανταλλακτικό κόμμα, η ρεζέρβα του αποτυχημένου πλέον και διαλυμένου από την Ο.Ε.Α. και από τις κωλοτούμπες του ΛΑ.Ο.Σ. 666 του προβοκάτορος τριπλού πράκτορα Καρατζαφύρερ (MI6, Sekurimi, MIT).

Και δείχνει ότι αυτό το κόμμα της Χρυσής Αυγής είναι απλώς οι συνεχιστές ακριβώς του ίδιου προβοκατόρικου σχεδίου DRAG NACH OSTEN («Β’ Μικρασιατικής Καταστροφής») της μασονικής υπερστοάς Α.Ο.Α. Λονδίνου και GOLDEN DAWN Λονδίνου και της Κινεζικής υπερστοάς HONG για την ενθρόνιση του ψευδοπαλαιολόγου ψευδοδραγάζη “Bασιλιά Ιωάννη» Yohan Von Danemark Christiansen εβραιοσάξονος, ως Αυτοκράτορας (του κώλου) 666 της Αυτοκρατορίας Κων/πόλεως με γυάλινα πόδια, αφού πρώτα οι έλληνες τσιμπίσουν άγρια σαν τα πεινασμένα (χρεοκοπημένα-παρακμιακά) «λαβράκια» στις υποσχέσεις για μεγαλεία και αυτοκρατορίες (των δυτικών και του υποκριτικά στημένου φιλελληνικού ΝΑΤΟ) και δεχτούν ως δηλητηριώδες δώρο του ΝΑΤΟ την Κωνσταντινούπολη μετά από στημένη προσχεδιασμένη μεγάλη εθνική καταστροφή και εισβολή των στρατών της Β.Α.Σ.Τ./Ρ. (Βουλγαρια-Αλβανία-Σκόπια-Τουρκία/Ρουμανία) στην Ελλάδα μέχρι το ύψος της Λαμίας, και δεχτούν ως αυτοκράτορα τους τον Christiansen εκ της Δανικής Αυλής.

Δηλαδή αυτό το προβοκατόρικο ναζιστικό κόμμα ρεζέρβα του κρυπτο-ναζιστικού ΛΑ.Ο.Σ. 666 έρχεται τώρα να πάρει τη σκυτάλη από το διαλυμένο ΛΑ.Ο.Σ. και να συνεχίσει το ίδιο ακριβώς σχέδιο των Κινέζων που είχε και το κρυπτοναζιστικό ΛΑ.Ο.Σ., περιμένοντας υπομονετικά στη γωνία αυτή τη στημένη μεγάλη εθνική καταστροφή και ελπίζοντας να σχηματίσει μια κρίσιμη μάζα (5%) μέσα στον ελληνικό λαό, ως «κρίσιμη μάζα» υποστήριξης και υποδοχής του «Αντίχριστου» Yohan Christiansen ψευδοπαλαιολόγου ψευδοδραγάζη ως «Αυτοκράτορα των Ελλήνων» σε συμπαιγνία με τους Γλύξμπουργκ και τον Παύλο Γλυξμπουργκ που σχεδιάζεται να παίξει τον ρόλο του αρχιστράτηγου στην ναζιστική προβοκάτσια – εκστρατεία DRAG NACH OSTEN στα βάθη της Ασίας εναντίον του άξονα Ρ.Ι.Κ. (Ρωσίας – Ισλάμ – Κίνας) ώστε να βρει την αφορμή ο αμυντικός άξονας Σαγκάης να αντεπιτεθεί σαρωτικά και να γενοκτονήσει πρώτους τους ηλίθιους έλληνες ψηφοφόρους του ΛΑ.Ο.Σ. και της Χρυσής Αυγής, αφού συντρίψει τους χρεοκοπημένους και χωρίς λογισμικό πολέμου δυτικούς ΝΑΤΟικούς στρατούς παγιδευμένους στις ερήμους της Σιβηρίας και της Μογγολίας.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ...


Η Ο.Ε.Α. ΩΣ ΦΑΡΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΝΑ ΠΡΟ-ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. Η Ο.Ε.Α. ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΑΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΑ "ΑΝΤΙΔΟΤΑ" ΑΠΕΜΠΛΟΚΗΣ ΑΠΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΛΑΓΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ. Η Ο.Ε.Α.ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, Η Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΜΕΣΕΣ, ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΜΕΣΕΣ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ", ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ Γ'Π.Π. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ 2/3 ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΔΙΟΤΙ Η "ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ" Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΠΡΑΤΤΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΛΙΓΩΝ. Η "ΚΑΚΙΑ" Ο.Ε.Α. ΚΑΙ Ο "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ" Ι. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ...

Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΤΟΝ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ Γ.Π.Π.
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/11/blog-post_4.html



ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. – ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ – ΡΩΣΙΑΣ – ΗΠΑ - ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/10/blog-post_25.html

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ
Ηνωμένα Έθνη: Προτείνουν την Κωνσταντινούπολη ως νέα Παγκόσμια Πρωτεύουσα
http://lithosfotos.blogspot.gr/2012/11/blog-post_8916.html

ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΑΡΘΡΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ:
Richard Falk: Istanbul, a Modest Proposal
http://www.guernicamag.com/daily/richard-falk-istanbul-a-modest-proposal/

A modest proposal: Establishing a 'future' capital of the world
http://www.aljazeera.com/indepth/opinion/2012/10/20121030112340282864.html

ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΙΣ "ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 666" ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΘΡΟ:

ΝΑΙ ΝΑΙ! KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΙΜΟΥ 666 Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ 888 ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥΣ-ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ''ΑΓΙΑΣ'' ΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ...
ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.

**ΕΙΔΗΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ:**
«Πάγωσε» η υποψηφιότητα του στρατηγού Αλεν για τη διοίκηση του ΝΑΤΟ
http://www.tovima.gr/world/article/?aid=483747
Ο ΑΛΕΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΤΕΛΙΚΩΣ "ΕΠΕΣΕ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ CIA, ΠΕΤΡΕΟΥΣ... Ο ΔΕ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΑΣ(ΜΕΧΡΙ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ....) ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΑΝ ΚΑΛΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΣΥΓΚΑΛΑ ΤΟΥΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ!!!

ΑΒΥΣΣΟΣ Η, ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ, ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΙΔΗ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...