Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΔΥΣΗΣ



ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ (ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΠΛΕΥΡΗΣ - ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ) ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠ



Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος του Γεωργίου και της Ουρανίας, όπως και τα αδέλφια του, «δουλεύει»(με την ΕΥΡΕΙΑ ΕΝΝΟΙΑ) για το κράτος.
Ο ένας αδελφός του, Αξιωματικός του Ε.Σ. προσφάτως «ανταμείφθηκε», για τις υπηρεσίες του προς το πασοκικό κράτος, με το βαθμό του Υποστρατήγου αφού προηγουμένως είχε διατελέσει Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού (Θράκη) και είχε πολυετή προϋπηρεσία στην Ε.Υ.Π. (ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος το έχει παραδεχτεί). Και επομένως τίθενται τα ερωτήματα:
Α) Είναι δυνατόν να είναι κάποιος αδελφός του «Αρχιναζί» Αρχηγού
της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και να επιλέγεται εκείνος, από όλους τους
Έλληνες Αξιωματικούς, να υπηρετήσει στις Μυστικές Υπηρεσίες και
να διατελέσει Διοικητής της πιο αξιόμαχης και νευραλγικής μεγάλης
Μονάδας στον Ε.Σ. του Δημοκρατικού Πασοκικού Κράτους;
Είναι πασίγνωστο με πόσο «αυστηρά» κριτήρια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΣΥΝΗΣ (προσήλωση στο Σύνταγμα κλπ.) επιλέγονται οι Ανώτατοι Αξιωματικοί και βεβαίως οι πράκτορες της E.Y.Π από το 1974 έως και σήμερα.
Άρα... και
Β) Στην περίπτωση που κάτι «δεν πάει καλά» λ.χ. διαρροή   απορρήτων πληροφοριών από τον νυν Στρατηγό και τέως    πράκτορα  προς τον «Εχθρό του Καθεστώτος» (στο κάτω κάτω αδέλφια είναι), ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ για την επιλογή αυτή;
Ε, σ’ αυτή την περίπτωση βεβαίως «θα πέσουν πολλά κεφάλια». Πολύ ριψοκίνδυνο δε νομίζετε; Εκτός φυσικά, αν αυτοί που έκαναν την επιλογή είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΙ (πώς άραγε;) πως κάτι τέτοιο ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.
Άρα…
Ο άλλος αδελφός υπήρξε δικηγόρος (μεταξύ άλλων): 1) του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΣΚΩΤΑ, του ανθρώπου δηλ. που προκάλεσε (μόνος του;) το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο που ξέσπασε στη μεταπολεμική Ελλάδα και απείλησε να διαλύσει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. αλλά και όλο το δημοκρατικό, σοσιαλιστικό, προοδευτικό κλπ. «μέλλον» της Ελλάδας, αφού εμπλέκονταν άμεσα ο ίδιος ο εθνοσωτήρας Ανδρέας Παπανδρέου αλλά και οι Κουτσόγιωργας, Τσοβόλας κ.α. σοσιαλιστικοί αστέρες, 2)  του ΑΡΓΥΡΗ ΣΑΛΙΑΡΕΛΗ, του ανθρώπου δηλ. που ξεγελώντας(;)  τους μηχανισμούς ενός ολοκλήρου κράτους, φυγάδευσε (κατ’ εντολήν ποίων;) τον Κοσκωτά και προσφάτως 3) του ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, του ανθρώπου δηλ. που είχε τη δύναμη (με τις πλάτες ποίων άραγε;) να εκβιάζει πανίσχυρους παράγοντες της πολιτικής και της οικονομίας όπως τους: Δημήτρη Τσάτσο, Γιάννη Λάτση, Παναγιώτη Αγγελόπουλο κ.α.
Τα τεράστια - το τονίζω τεράστια - πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα (ΠΑ.ΣΟ.Κ. και μεγαλοεπιχειρηματίες - χρηματοδότες) κρέμονταν από το Τι τελικώς θα αποκάλυπτε στο δικαστήριο, αλλά και στον τύπο, ο Κοσκωτάς για τα «χαμένα» δισεκατομμύρια της Τράπεζας Κρήτης, για τα pampers κλπ. αλλά και αργότερα ο Σαλιαρέλης για το λόγο και τον τρόπο φυγάδευσης του Κοσκωτά καθώς και για τους μεσάζοντες, τα ανταλλάγματα κλπ. Επίσης τεράστια συμφέροντα κρέμονται τώρα από το Τι θα αποκαλύψει ο Μιχαλόπουλος για τη μέθοδο των εκβιασμών, την προέλευση του απαιτούμενου «υλικού», τους «συνεργάτες» και τους «εγκεφάλους» και τέλος ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ αυτά τα χρηματικά ποσά. Είναι λοιπόν κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι εκείνοι που έχουν τέτοιου είδους συμφέροντα, έχουν κάθε λόγο να «παρακολουθούν στενά» τις υποθέσεις αυτές.
Και εδώ τίθενται άλλα ερωτήματα:
Ποιος επισκέπτεται όλες τις ώρες και συζητάει ελεύθερα (ακόμη και στη φυλακή) με τον κατηγορούμενο;
Ο δικηγόρος!
Ποιος μαθαίνει ΠΡΩΤΟΣ τις προθέσεις του κατηγορουμένου;
Ο δικηγόρος!
Ποιος ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ τον κατηγορούμενο τι ΠΡΕΠΕΙ(;) να πει;
Ο δικηγόρος!
ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ:
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ (ΚΟΣΚΩΤΑ, ΣΑΛΙΑΡΕΛΗ, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ), ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙΣ» ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ («για το καλό όλων») ΝΑ ΠΕΙ;
Σωστά, Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ!!!
Σίγουρα πρέπει κάποιος να είναι πολύ ΑΦΕΛΗΣ για να πιστεύει ότι σε τόσο σοβαρές ή για την ακρίβεια ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ υποθέσεις, η επιλογή του δικηγόρου είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ.
Άρα…
Αξιοσημείωτος επίσης είναι ο «ζήλος» που επιδεικνύει ο δικηγόρος Μιχαλόλιας, σε κάθε τηλεοπτική του εμφάνιση (δηλ. καθόλου σπανίως), ως καλεσμένος σε εκπομπές διαφόρων (κατά τ’ άλλα «στρατευμένων στην υπηρεσία του κράτους» και οπωσδήποτε της συνομοταξίας των «πλέρια» δημοκρατικών, αριστερών, προοδευτικών κλπ. και βεβαίως πάνω απ’ όλα «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΩΝ» και «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ») δημοσιογράφων, για να εκφράσει αβίαστα και χωρίς να συντρέχει κανένας ιδιαίτερος λόγος την πίστη του στη «Δημοκρατία», με γαρνιτούρα σχολιάκια του στυλ «ο εξάδελφός μου ο Βασίλης ο Μιχαλολιάκος» (σ.σ. ο γνωστός βολευτής της Ν.Δ. με την «πολυετή κοινοβουλευτική», καθαρώς σωματική, παρουσία στα «ορεινά» πίσω έδρανα της κορυφαίας εν Ελλάδι Δημόσιας Λέσχης Εχθρών της Εργασίας, γνωστής ως «Βουλή των Ελλήνων»).
Ας ασχοληθούμε τώρα με τον τρίτο αδελφό (που μας ενδιαφέρει άμεσα άλλωστε), το Νίκο Μιχαλολιάκο, Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, και να θέσουμε κατευθείαν το πρώτο ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ
από ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΣ 18:27, Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2003
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΒΟΔΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ.ΟΣΟΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ Η ΤΟΥΣ ΔΕΣΑΝ Η ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΟΥΝ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Ο ΕΝΑΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ (ΣΥΜΠΤΩΣΗ;)ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ (2H ΣΥΜΠΤΩΣΗ;), ΜΕ ΜΑΚΡΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠ (3H ΣΥΜΠΤΩΣΗ;), Ο ΑΛΛΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΚΩΤΑ (4H ΣΥΜΠΤΩΣΗ;), ΤΟΥ ΣΑΛΙΑΡΕΛΗ (5Η ΣΥΜΠΤΩΣΗ;), ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ (6H ΣΥΜΠΤΩΣΗ;)ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΑΙΔΕΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠ.ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΡΕ ΒΟΔΙΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΦΙΝΑ; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΤΕ... ΣΕ ΤΙ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ; ΣΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ; ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΕΡΙΔΙΟ. OTAΝ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΗ Η ΠΑΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΜΠΕΣ ΚΛΠ. ΟΛΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΤΙ ΜΗΝΑΚΙΑ ΜΟΝΟ (Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΣΥΜΠΤΩΣΗ). OTAN ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΠΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ, Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ - ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΛΑ (Ε ΡΕ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ) ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΧΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΛΩΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΦΩΝΙΖΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΡΟΥΦΙΑΝΟ, 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΓΚΩΣΑΝ ΓΙΑ ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ (ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ). ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΤΟΥ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ (Ε ΕΙΠΑΜΕ ΑΛΛΗ 1 ΣΥΜΠΤΩΣΗ). ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ (ΚΑΛΑ ΒΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ) ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟ (ΘΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΜΕΡΙΚΕΣ 10ΑΔΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ).

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ (ΝΟ 2)
από ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΣ 20:12, Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2003
ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΧΑΦΙΕΔΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ (ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΡΕΣΚΑΡΕΙ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑ):
Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΤΟ 1973. ΤΟ 1976 ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΜΑΛΛΙΟΥ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΦΟΥ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΑΦΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ) ΝΑ ΒΓΕΙ ΛΑΔΙ (ΣΥΜΠΤΩΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ). ΤΟ 1978 ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΌ ΑΥΤΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ). Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΔΙΝΕΙ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ (ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΔΩΣΕΙ Ο ΑΡΧΙΧΑΦΙΕΣ ΠΛΕΥΡΗΣ) ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΣ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ" ΤΟΥ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΧΑΦΙΕΔΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ "ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΤΑΙ" ΜΕ ΜΟΝΟ 13 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ 6 ΜΟΛΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ. ΤΟ 1980 ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΠ ΜΑΖΕΥΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΛΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΕΚ (ΟΣΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΗΔΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ)ΚΑΙ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ". ΤΟ 1983 ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΣΤΗ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ. ΤΟ 1984 ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η "ΧΡΥΣΗ" ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΥΠ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΜΠΙΣΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΤΙΘΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΕΠΕΝ. ΤΟ 1987 Η "ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ" ΤΗΣ ΕΠΕΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΟΠΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΩΤΕΡΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΕΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΝΑ "ΜΑΖΕΨΕΙ" ΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ SKINHEADS ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΛΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ SKINHEADS KAI O ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚ0Σ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΡΙΝΕΖΟΥ,ΤΣΑΚΩΝΑ, ΚΟΣΤΕΛΛΟ ΚΛΠ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΟΜΑΔΑΡΧΕΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ SKINHEADS, ΚΑΘΩΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ "ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ", ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΑΠΕΦΕΥΓΑΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ. ΤΟΤΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ" ΤΩΝ SKINHEADS ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕI ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ(ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ).ΕΤΣΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΝΙΚΟΛΑΣ ΑΠΟΚΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΣΤΟΝ "ΑΚΡΑΙΟ" ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΤΟ 1992 ΞΕΣΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΕΛΕΩ ΚΥΠ) ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Η ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ (Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΗ ΚΛΠ.). Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ: "ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ" (ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ Ε;). ΤΟ 1994 Η ΟΡΕΞΗ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΕΣ!!!!! ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ 10.000.000 ΔΡΧ.ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ, ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ, ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΛΠ.). ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ (ΒΛ. ΚΥΠ) ΕΝΑ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΙΚΟ (ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 5.000.000 ΔΡΧ). ΤΟ 1995 Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΨΙΘΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ "ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΥ" (ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ "ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ" ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΤΗΣ Χ.Α.). ΜΕ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ ΘΕΤΕΙ ΕΚΤΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΝ ΟΜΑΔΑΡΧΗ ΣΤΕΛΙΟ Σ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ (ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;). Ο 2ΟΣ ΟΜΑΔΑΡΧΗΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΣΙΩΠΗΡΑ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΩΝ Ο ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΕΡΟΥ ΟΜΑΔΑΡΧΗ (ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ), ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ, ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ, ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΛΠ.). Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 1996 ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ "ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΕΣ" ΤΗΣ ΑΥΘΕΝΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ 1994. ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΣΕΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΙ "ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΙ" ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ (ΟΤΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ Χ.Α. ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΙΚΡΟΜΑΓΑΖΟ ΓΙΑ 2Η ΦΟΡΑ). ΤΟ 1997 ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ. ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟΥΣ "ΠΡΟΔΟΤΕΣ" ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΙΤΕ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΦΟΡΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ. ΒΕΒΑΙΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ. ΟΙ "ΣΚΛΗΡΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΛΕΓΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΡΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ, ΓΙΑΥΤΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ "ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΥ". Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΕΙΣΜΩΝΕΙ, ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΚΑΝΕΙ" ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ. ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ Ο.Κ. ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ "ΧΡΥΣΩΝ ΑΕΤΩΝ". Ο ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΜΕΝΟΣ ΑΦΟΣΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ" ΤΩΝ ΟΜΑΔΑΡΧΩΝ ΑΛΛΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ: O ΝΕΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ. ΤΟ 1998 Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ...


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ (ΝΟ 3)
από ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΣ 19:10, Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2003
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΕΔΙΩΚΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕ BUMERANG ΑΦΟΥ Η "ΑΠΩΛΕΙΑ" ΤΟΥ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΥ ΣΗΜΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ - Ο ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙ ΧΑΣΚΟΓΕΛΩΝΤΑΣ ΑΥΤΑΡΕΣΚΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ -ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΣΤΗΝ Χ.Α ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ). ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΧΑΦΙΕΔΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΟΙ 13 ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ (ΓΡΑΦΕΙΑ)ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Η Χ.Α. ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΑ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΜΕ ΑΓΩΝΙΩΔΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΔΙΚΩΝ" ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΟΙ 9 ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΥΣΩΘΕΙ ΤΟ ΧΑΠΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ Ο ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ, ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ 5 ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΧΟΝΤΡΟΥ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥ (ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ, ΠΛΕΥΡΗ ΚΛΠ.) ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η Χ.Α. ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΜΟΝΟ 1 ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΑΕΙ ΣΟΛΩΜΟΥ Ο ΧΟΝΤΡΟΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΚΛΕΙΣΤΑ). ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΤΗΣ ΚΥΠ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ: ΣΤΕΛΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ "ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ" ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ" ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ. ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΣΤΗ 2Η ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ; ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ Ο ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΚΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΠΑΖΕΙ ΝΕΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΧΩΡΟ. ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ "ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ" ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ (ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ!!!). ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ 2 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ: 1) ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ - ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ "ΛΟΓΧΗ" και 2) ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ". ΤΑ ΝΕΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑ (ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΩ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝ ΛΕΥΚΩ)ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ (ΕΚΛΟΓΕΣ 2004) ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ (ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠ ΒΕΒΑΙΩΣ), ΑΦΟΥ ΤΑ "ΕΠΙΣΗΜΑ" ΕΝΤΥΠΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ - ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΟΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΛΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ, ΒΛΕΠΟΥΝ (ΟΣΗ ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ)ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΠ-ΑΡΕΙΟΣ "ΑΡΧΗΓΟΣ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΒΙΑΣΤΙΚΑ (Ο ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ, ΧΑΡΙΣ ΣΕ ΔΑΚΤΥΛΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ;;; ΑΦΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΑΥΤΙΣΟΥΝ!!! (ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΤΥΧΗΣ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΟΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ).

Υ.Γ. ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ΠΙΣΤΕ ΧΑΦΙΕ ΤΗΣ ΚΥΠ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΛΙΣΤΑΤΕ (ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ), ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΕΜΕΝΑ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ. ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ...




ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕ
από ΚΑΤΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ 12:44, Τρίτη 20 Απριλίου 2004
ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙ. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.Ο ΠΕΡΙ ΔΙΩΚΕΤΕ ΕΝΩ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΑΡΑΠΗΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΨΥΧΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ.

Ο ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΗ. Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΙΜΗ ΑΚΟΜΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΞΥΠΝΑ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΝΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ.

ΒΛΑΚΑ ΜΟΙΣΙΑΚΑ.ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ.ΚΡΥΨΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΠΗΡΑΞΟΥΜΕ .ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΔΕΙΛΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ 10ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ.

Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ.ΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΑ.

SKINHEADS ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙ.ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ.ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΦΥΓΕΤΕ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ.

ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.ΑΥΤΟΣ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΑΒΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.

ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΠΑΡΤΗ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ.ΑΝ ΓΝΩΡΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΣΤΑΣΗ.

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΒΓΑΛΕ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ.

ΧΑΡΗ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ.ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ.ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΝΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΕΡΙ.

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ Χ Α Ν Ι Α ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΠΕΣΕ Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΧΑΦΙΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΤΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΕ.ΦΗΜΙΖΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΑΣ. ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ !!!!!!!!!!

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ. ΟΠΩΣ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΜΑΖΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ.ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΑΕΤΩΝ!!!!!

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΤΩΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΝΩ Ο Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΑΠΕΦΕΥΓΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ. ΜΑΤΩΣΤΕ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΥΒΡΙΣΤΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ. ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΤΗ SD=ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΟΡΘΙΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.

ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΚΕΚΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΕΡΝΑΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΣΑΙ ΑΠΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΓΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΠΕΡΙ. ΣΕ ΤΙΜΑΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

ΦΙΛΟΙ Ο Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑ ΑΔΕΛΦΗ. ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟ.

ΝΙΚΟΛΑΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΕ ΟΙ ΧΡΥΣΟΙ ΑΕΤΟΙ ΣΕ ΚΟΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΨΗΛΑ. ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ . ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ (ΚΟΣΚΩΤΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ).

ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙΣ. ΣΑΠΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΤΑ Β.ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ




ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ
από ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΣ 21:18, Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2004
ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΜΑΓΑΖΟ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ. ΤΟ ΝΟΘΟ ΤΕΚΝΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1980 ΜΕ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ΜΑΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΟΝΑ ΤΗΝ ΚΥΠ ΨΥΧΟΜΑΧΑΕΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΣΤΕΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΧΘΟΥΝ: Π.Χ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΧΘΕΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΕΕ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΟΥΡΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΤΗΣ ΚΥΠ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΘΡΑΣΣΟΣ ΑΡΚΕΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟ ΛΑΤΣΗ, ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΤΣΑΤΣΟ ΚΛΠ. ΘΕΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ; Ο ΑΡΧΗΓΙΚΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΕΩΣ ΚΥΠΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΗ ΕΚΔΟΤΗ; ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ: Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΣ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ, Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ. ΠΟΙΟΣ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ; Ο ΑΛΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΥΛΗΣ, Ο "ΔΙΑΠΡΕΠΗΣ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ" ΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΣ. ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΤΑΛΤΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ ΥΠΕΚΛΕΠΤΑΝ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ, ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΠ (ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ). ΞΕΡΩ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΑ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ...ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ.

Μην τρελαίνεστε.
από Αποχωρήσας το '97 14:40, Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2004
Το 1997 έφυγαν περίπου 40 άνθρωποι από τη ΧΑ.
Ο γράφων ήταν ένας από αυτούς, οπότε γνωρίζει τα πράγματα από κοντά.
Πράγματι υπήρξαν κάποιες, ας πούμε βίαιες αντιδράσεις από όσους απόμειναν τότε στη ΧΑ.
Καλώς ή κακώς όμως, κατανοούσαμε όλοι αυτές τις αντιδράσεις.
Δεν ξεχνούσαμε ότι κι εμείς, λίγα χρόνια πριν, αν ήμασταν στη θέση του Κουσουμβρή θα κάναμε ακριβώς το ίδιο ή περίπου το ίδιο.
Κατανόηση δεν υπήρξε και δεν πρόκειται να υπάρξει μονο σε μια περίπτωση, άσχετη με αυτή που αναφέρθηκε λίγο πιο πάνω.
Όταν, κατά τη διάρκεια ανάκρισης και βασανισμού σε υπόγειο σπιτιού στο Ψυχικό, κάποιο από το πρωτοπαλίκαρα παρατρίχα να βάλει ένα παλούκι στον πισινό του ανακρινόμενου αποχωρήσαντος.
Το πρωτοπαλίκαρο αυτό ΔΕΝ ήταν ο Κουσουμβρής.
Μάλιστα, ο Κουσουμβρής καθυστέρησε τον μαινόμενο παλουκωτή με τις > σοδομιστικές τάσεις (άραγε καταπιεσμένη ομοφυλοφιλία?) κι έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Το θέμα είναι ότι από όλους όσους πρωτοστάτησαν τότε σ'εκείνες τις διαμάχες (και ήταν πολλοί), σχεδόν κανένας δεν βρίσκεται σήμερα στη ΧΑ.
Πώς εκδικείται η μοίρα, ε Νίκο Μιχαλολιάκο?
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΝΙΚΟΛΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΟΨΑ) ΜΕ ΤΟ 179474 ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΠ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΙΔΕΕΣ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΕΘΕΤΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ "ΔΟΥΛΕΙΕΣ" ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΕΙΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ "ΕΝΟΧΟ" ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ή ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ Ή ΤΗ Χ.Α. ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. ΠΡΩΤΗ (ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ) ΒΟΛΗ ΗΤΑΝ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΑΠ' ΤΑ "ΜΙΚΡΑ ΨΑΡΙΑ", ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ: Ο ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΚΙΛΤΙΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ Χ.Α. ΔΙΑΝΘΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΤΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗ 4Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ. ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΜΕ (ΠΟΥ ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΨΟΦΙΜΙ ΚΑΙ ΕΣΠΕΥΣΑΝ) ΕΜΑΘΕ ΤΑ "ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ" ΚΙΛΤΙΔΗ ΕΝΩ Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟ "ΑΜΑΡΤΩΛΟ" ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ. ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΟΙ ΗΔΗ ΤΕΤΑΜΜΕΝΕΣ (ΑΠΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ) ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΚΑΘΩΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΞΕΛΑΒΕ (ΔΙΚΑΙΩΣ) ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΑΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΑΚΡΑ (ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΑΠΕΙΛΕΣ) ΑΛΛΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΤΟΥ "ΑΡΧΗΓΙΚΟΥ" ΑΔΕΛΦΟΥ (ΚΥΠΑΤΖΗ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΡΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ, Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ, ΕΣΤΩ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΟΝΤΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΑΝΑΣΑΝΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΘΩΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΑΡΙΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. Η ΚΥΠ ΑΛΛΩΣΤΕ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ "ΕΠΡΕΠΕ" ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ "ΣΤΟΧΩΝ"...

ΤΟ 1984 Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥΛΙΑΚΑ Ο ΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, (ΟΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ Ε; ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΘΕΙΑ ΚΥΠ), ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΛΑΔΑ. ΝΩΡΙΤΕΡΑ Ο "ΑΡΧΗΓΙΚΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ" ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΙΑ ΚΑΣΣΕΤΑ ΜΕ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑΝ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ Η ΚΑΣΣΕΤΑ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ "ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ".
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ; ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΕΝ KΑΙ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΞΕΡΟΥΜΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΝΙΚΟΛΑΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΕΠΕΝ.(ΠΑΛΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ;ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΠΩΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΠΕΖΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΟΒΕΡΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ!). ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΠΕΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 2,29 % ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΞΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ.
ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΟ 1978 Ο ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ Ή ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ" ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, Ή ΣΗΜΕΙΩΝΕ ΚΑΠΟΙΑ "ΕΠΙΤΥΧΙΑ" ΦΥΤΡΩΝΕ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ (ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΩΣ)ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΝΑΣ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΙ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ (ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΛΛΩΝ) ΟΛΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΝ ΣΕ ΕΡΕΙΠΙΑ (ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ, ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ "ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΩΝ" ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΛΠ.).
ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ (ΣΥΜΠΤΩΣΗ): ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ!
Ο ΕΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ,
Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ
Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Υ.Γ. Α ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΥΠ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ (1976-1978) ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΛΕΙΨΑΝ

ΟΝΕΙΔΟΣ
από ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ 2:34, Δευτέρα 5 Απριλίου 2004
Αίσχος, Ντροπή και Όνειδος
Μόνο αυτές οι τρεις λέξεις μπορούν να περιγράψουν την συμπεριφορά σας, τις πράξεις σας και τα λεγόμενα σας. Απευθύνομαι και στις δυο αντιμαχόμενες πλευρές που με τον ένα η άλλο τρόπο ευτυχώς αποκαλύπτουν το πραγματικό πρόσωπο αυτής της αντεθνικής δόλιας και σκοτεινής οργάνωσης που λέγεται ΧΑ. Όλα αυτά τα χρόνια χιλιάδες αγνοί αγωνιστές της εθνικής ιδεολογίας (ανάμεσα τους και ο γραφών) παρασυρμένοι από τα κηρύγματα σας αγωνίστηκαν και μάτωσαν για τα Αγια ιδεώδη του έθνους. Όλοι αυτοί μετά τα όσα αποκαλύπτονται και για τους δυο αντίπαλους συνασπισμούς είναι αηδιασμένοι, προδομένοι και οργισμένοι όσο τίποτε άλλο. Κύριε Μιχαλολιακο αν υπήρξατε η είστε συνεργάτης των κρατικών υπηρεσιών όπως αποδεικνύουν τα έγγραφα είστε το λιγότερο τρισάθλιος . Η ντροπή και η ξεφτίλα θα σας συνοδεύουν πάντοτε. Τα βάσανα και οι ταλαιπωρίες των χιλιάδων εθνικιστών που υπέφεραν μέσα στα μπουντρούμια του μεταπολιτευτικού παρακράτους ας γίνουν ο σύντροφος σας για τα επόμενα χρόνια της ζωής σας. Κύριε Κουσουμβρη οι αποκαλύψεις σας είναι σημαντικότατες και βοηθούν τον εθνικό χώρο να ορθοποδήσει και να απεμπλακεί από τους Εφιάλτες και τους ΠηλιοΓουσηδες, αλλά όλα αυτά τα σημαντικά τα μάθατε όταν αποχωρήσατε; H όταν σας έστησαν την δική; Γιατί επί τόσα χρόνια δεν εναντιωθήκατε σε αυτά που συνέβησαν; Είστε το ίδιο συνυπεύθυνος για την άθλια αυτή κατάσταση εάν τα γνωρίζατε και ποιούσατε την νησαν. Κύριε Γκέκα και εσείς ως ώριμος άνθρωπος βλέπατε τόσα χρόνια αυτή την κατάσταση και διαφωνούσατε σιωπώντας; Έχετε ευθύνη και μάλιστα μεγάλη που δεν αποχωρήσατε άμεσα η δεν επιχειρήσατε να ανατρέψετε την ίδια υπάρχουσα κατάσταση τότε.
Αντί όλοι εσείς να είστε φορείς ιδεωδών και ήθους, δείχνετε ακριβώς το αντίθετο. Τρισάθλια ανθρωπάρια φορείς ανηθικότητας και χυδαιότητας, γεμάτα ψυχώσεις χαιρεκακίες και συμπλέγματα. Ακόμα και τα ανάπηρα εγκεφαλικως αναρχοκουμμουνια σε τέτοιο επίπεδο ξεφτίλας δεν έφτασαν ποτέ. Ως εδώ, κάντε μας την χάρη σε όλους εμάς τους αγνούς ακόμα ιδεολόγους της αγίας εθνικής ιδεολογίας και πάρτε δρόμο από το προσκήνιο του χώρου. Ασχοληθείτε με τα μεταξύ σας προβλήματα στα λημέρια σας και μην παγιδεύετε άλλο πλέον αγνούς Έλληνες Εθνικιστές. Τι θα έλεγαν άραγε ο Ίωνας Δραγούμης ο Περικλής Γιαννόπουλος και οι χιλιάδες μάρτυρες των εθνικών αγώνων για αυτή σας την κατάντια;
Η μεγαλύτερη ειρωνεία είναι ότι κάνατε και κριτική στις άλλες οργανώσεις του χώρου; Τυχαία άραγε κύριε Μιχαλολιακο η οργάνωση της οποίας ηγείστε αποτελούσε πάντα το διαιρετικό στοιχείο σε κάθε ενωτική κίνηση; Για το καλό του χώρου πίστευα τότε; Αποδείχθηκε ότι είχα λάθος…οικτρό.

ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ
από ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ 13:12, Δευτέρα 5 Απριλίου 2004
ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΧΟΝΤΡΗ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΠΟΤΕ?ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗ ΚΟΛΟ ΦΥΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΣΕ ΚΡΑΖΟΥΝΕ ΣΤΟ INDYMEDIA.
Ο ΦΙΛΑΡΑΚΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΧΟΝΤΡΗ ΟΤΙ ΣΕ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΝ!!!ΒΓΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΒΟΜΒΑ(ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟ)ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ(ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΙΑ) ΝΑ ΜΕ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΝΕ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ!!!
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΓΙΟΧΑΛΑ,ALBERTO,ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΓΝΟΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!!!
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 95 ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝ.
Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΑΚΙΑ ΜΗ ΠΕΡΝΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΓΚΕΣ ΕΣΕΙΣ Η ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ?
ΧΑΡΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!!ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ!!

ΠΗΓΗ http://oeaforum.n4.nabble.com./



                                        … 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...