Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Ο.Ε.Α.-ΕΝΝΟΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΕΛΗΘΕΙΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ - Επίσημο ιστολόγιο Ο.Ε.Α. Αληθής Γεωστρατηγική & Αστροστρατηγική: "Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011

ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΕΣ (ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ) ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ, ΩΣ ΔΙΕΘΦΑΡΜΕΝΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ-ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ - ΜΜΕ, ΚΛΠ) ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΑΜΥΔΡΗ ΥΠΟΨΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΞ ΑΥΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΩΝ. ΕΝΝΟΗΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΜΕ ΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΝΝΟΗΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΤΉΦΟΡΟ ΩΣ 'ΖΟΜΠΙ-ΡΟΜΠΟΤ-ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΑΣ' ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΕΛΗΘΕΙΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΣΑΣ. ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΝΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ Η ΕΛΠΙΔΑ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΑΣ) ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ... ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΙΑ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΙΟ ΑΘΛΙΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 'ΚΥΡΙΟΥ ΣΑΣ' ΚΑΙ ΨΕΥΔΟ-ΘΕΟΥ ΣΑΣ..

ΕΤΟΣ 1988.
http://www.easy-share.com/1913759116/1988+%2831-05-1988%29.rar

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΛΠΙΔΟΣ 6, Ν.ΙΩΝΙΑ
ΙΩΛΚΟΣ – ΕΛΛΑΣ
--------------------------------------
ΟΜΑΣ «ΕΒΟΪ – ΪΟΒΕ»
ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ
--------------------------------------
ΘΕΜΑ: ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΧΕΔΙΟΥ «888» ΚΑΙ «666»

ΠΡΟΣ ΗΓΕΣΙΑΝ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ:
«HIGH BROTHERHOOD OF LIGHT»
http://en.wikipedia.org/wiki/Hermetic_Brotherhood_of_Light
(ΥΨΗΛΗ –ΕΡΜΗΤΙΚΗ- ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ)
ΛΟΝΔΙΝΟ
(ΣΗΜ: Η «ΑΟΑ» ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ «ΥΨΗΛΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ» Ή «HIGH BROTHERHOOD OF LIGHT» ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΕΒΡΑΙΟΣ ABRAHAM LINCOLN.
La Golden Dawn of the Outer (l'Aube d'or de l'Extérieur. Les initiés la nommaient aussi A.A (Astrum Argentinum ) ) est la 'fille' d'une autre association très secrète appelée High Brotherhood of Light, ou bien High Brotherhood of Luxor dont, affirme-t-on, Abraham Lincoln aurait fait partie (?)
http://www.comlive.net/Les-Societes-Secretes,181840,40.htm
)
--------------------------------------
ΜΕΣΩ: ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΝΕΑ
Μ.'.Δ.'.Μ.'.Α.'. ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΗΜ: ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)
--------------------------------------
ΜΕΣΩ: ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΥΚΟΥΒΙΝΟΥ
ΣΕΒΑΣΜΙΟΥ ΣΤΟΑΣ «ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ 21»
ΒΟΛΟΥ
--------------------------------------

ΚΥΡΙΟΙ,

Η έρευνα μας κατέληξε σε πλήρη αποκάλυψη του πλανητικού σας γεωπολιτικού σχεδίου το οποίο ονομάζετε Μεγάλο Σχέδιο, και σε αποκάλυψη του Σχεδίου Μετενσαρκώσεων Προγραμματισμένων των Ενσαρκούμενων Όντων, μετά από απόσβεση Μνήμης και Εντολών Υπνωτισμού, σε Εγκαταστάσεις Τεχνολογίας της Σελήνης και λοιπών Τεχνητών Δορυφόρων, Πλανητών Ηλιακού μας Συστήματος.

Μας είναι γνωστοί οι ηλεκτρομαγνητικοί φραγμοί συλλήψεως Όντων σε φάση Εκσαρκώσεως και οι τηλεπαθητικές εντολές διορθώσεως ή συμπληρωματικής κατευθύνσεως των Όντων σε φάση Ενσαρκώσεως.

Μας είναι γνωστές οι μεθοδεύσεις σας διπολικών σας ιερατείων «καλού – κακού» και «Θεού – Διαβόλου» από το 680 π.Χ. με βάση τον γεωπολιτικό σας μαθηματικό τύπο Χν = ν^2 * 10, εξ’αιτίας των οποίων δημιουργήθηκαν αιτίες παγκοσμίων πολέμων και γενοκτονίες των ειδών γήινης πανίδος που χρησιμοποιήθηκαν προς ενσάρκωση των Όντων της διαστημικής μας περιοχής.

Μας είναι γνωστές οι προθέσεις σας για ίδρυση διεθνούς υπερκυβερνήσεως «888» (Κίνα – Ρωσία – ΗΠΑ) (ΣΗΜ: Παλαιότερη Σκόπιμα ημιαληθή πληροφορία της ΟΕΑ. 100% αληθής πληροφορία = ΜΟΝΟΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ ΚΙΝΑΣ 888 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ Γ’Π.Π. ΜΕΤΑΞΥ ΗΠ.Ε.Ι. 666 ΚΑΙ Ρ.Ι.Κ. 888) με σκοπό την υποχρέωση των ενσαρκούμενων Όντων, να εκπαιδευθούν στην πειθαρχημένη διαβίωση υπό μια Υπερκυβέρνηση ΚΑΙ σε φάση Εκσαρκώσεως.

Διότι η γήινη υπό ίδρυσιν Διεθνής Υπερκυβέρνησίς σας, έχει σκοπό τον εθισμό των Όντων υπό Εκσάρκωση, στην Υποταγή σε μια Διαπλανητική Υπερκυβέρνηση του τοπικού Ηλιακού Συστήματος.

Πιέζοντας τις εθνότητες των ενσαρκούμενων Όντων προς Υποταγή σε Διεθνή Υπερκυβέρνηση, διαφθείρατε τα έθνη με εκπροσώπους σας του «κακού» ενώ παράλληλα μέσω εκπροσώπων σας του «καλού» διαφημίζετε ως μόνη λύση την Διαπλανητική σας Υπεκυβέρνηση Εκσαρκώσεως ως «Βασιλεία του Θεού».

Κύριοι, ζητούμε να μας επιδείξετε αποδεικτικά στοιχεία περί υπαρχούσης εξουσιοδοτήσεως από Συμπαντική Ιεραρχία, που σας επιτρέπει την διάπραξη ενεργειών ως ανωτέρω.

Διότι σύμφωνα με τους Νόμους Βιολογίας του Συμπαντικού Οργανισμού, όλες οι ανωτέρω ενέργειές σας συνιστούν Κακουργήματα εναντίον Συμπαντικής Ιεραρχίας.

Σας κάνουμε γνωστό ότι όλα τα Όντα της τοπικής Διαστημικής Περιοχής έχουν εξοριστεί εδώ, από περιοχές αραιώσεων, λόγω αποπειράς των να χρησιμοποιήσουν ισότιμα Όντα της αυτής Διαστάσεως, προς δημιουργία «υπηκόων» και «υπηρετών» και «δούλων» (ΣΗΜ: «ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ...ΚΥΡΙΟΥ»), με κίνητρο την παρά φύσει επέκταση του ζωτικού τους χώρου, και την «κατοχή» άλλων Όντων, εν είδει «υπηρετών ρομπότ άνευ νοημοσύνης και μνήμης». Εξαιρουμένων ορισμένων συνειδητών μελών της Συμπαντικής Ιεραρχίας που εισεχώρησαν στον τοπιικό Διαστημικό Χώρο παρά τα ηλεκτρομαγνητικά σας φράγματα με σκοπό την διάσπαση της Πολιτικής σας. Στα εξορισθέντα Όντα περιλαμβάνονται και οι Οντότητες θεοί σας «καλού» και «κακού» μηδενός εξαιρουμένου (Ασμοντάϊ – Μέτατρον – Ταμιήλ – Σαμαήλ – Μιχαήλ – Αναήλ – Γαβριήλ – Ζαχαριήλ – Κασσιήλ – Ραφαήλ – ΓΧΒΧ – κλπ)
(ΣΗΜ: ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΗ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΧΕΛΩΝΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΙΟΥΔΑ)

Δεν έχετε, ούτε οι «θεοί» σας έχουν μνήμη του τρόπου που εξορίσθηκαν στο παρόν Ηλιακό Σύστημα, διότι η διενέργεια της αποβολής τους από την περιοχή αραιώσεων, έγινε από Οντότητες ακόμη μεγαλυτέρας αραιώσεως, αόρατες στους «θεούς» σας και σε σας.

Πρόκειται για Οντότητες της Περιοχής Ηλιακού Πλέγματος Σύμπαντος, μερικές προβολές των οποίων βρίσκονται τώρα εν ενσαρκώσει στον πλανήτη σας. Σεις και οι «θεοί» σας προέρχεσθε από την Γεννετική Περιοχή Σύμπαντος ή Τρίτης Περιοχής Μεγίστης Πυκνώσεως.

Ο γράφων και οι όμοιοί του εν ενσαρκώσει προέρχονται από την Περιοχή Εγκεφαλικού Δωδεκαέδρου Σύμπαντος, ως μερικές προβολές των Οντοτήτων Μεγίστης Αραιώσεως. Από την θέση αυτή σας καλούμε σε μεταμέλεια για τις πράξεις σας και σε διακοπή φυλακίσεως των ήδη φυλακισμένων Όντων από Συμπαντική Ιεραρχία. Διότι η παρούσα εικόνα του πλανήτη σας ομοιάζει με Φυλακή που κτίσθηκε εντός της Νόμιμης Φυλακής της Συμπαντικής Ιεραρχίας. Δεν έχετε δικαίωμα ιδρύσεως δικής σας Παρανόμου Φυλακής ΕΝΤΟΣ της Νομίμου Φυλακής.

Εάν επιμείνετε στην πορεία σας, θα αναγκάσετε την Συμπαντική Ιεραρχία να κάμει ότι θα έκαμε μια γήινη κυβέρνηση όταν σημειώνετε στάση κρατουμένων που καταλαμβάνουν την Φυλακή τους, και χρησιμοποιούν τους πλέον αδύνατους συναδέλφους τους ως «φυλακισμένους υπηρέτες ρομπότ με απόσβεση μνήμης». Η γήινη κυβέρνηση αποστέλλει αυτό που ονομάζετε «Σώματα Καταδρομών Ειδικών Δυνάμεων» τα οποία Εισβάλουν Βίαια στην Φυλακή, συλλαμβάνουν τους δυνάστες στασιαστές και τους μεταφέρουν σε άλλες Φυλακές Ειδικής Ασφαλείας, ενώ απελευθερώνουν τους υπόλοιπους δυναστευόμενους φυλακισμένους, θεωρώντας ότι μέσω της διπλής φυλακίσεως που υπέστησαν, έχουν εκτίσει την ποινή τους, όποια και αν είναι αυτή τη ποινή.

Προηγουμένως και πριν από την εισβολή των Ειδικών Δυνάμεων, έχουν εισχωρήσει στη Φυλακή, υποδυόμενοι τους φυλακισμένους, Άτομα Μεμονωμένα των Υπερ-ειδικών Δυνάμεων, εκπαιδευμένα στην διάλυση του αντιπάλου εκ των έσω μέσω Σαμποτάζ Διοικήσεως και Ψυχολογικού Πολέμου.

Κύριοι σας έδωσα την ταυτότητα μου ως εθελοντής «κρατούμενός» σας και ως μέλος της Υπερ-ειδικής Δυνάμεως. Τώρα μπορείτε να με «εξοντώσετε». Αλλά αν το κάμετε, θα είσθε επιφορτισμένοι και ένοχοι ενός Εγκλήματος που επιφέρει την ποινή της Διαλύσεως σε Τελική Ενέργεια αντί της ποινής εγκλεισμού σε Φυλακές Ειδικής Ασφαλείας, μετά την εισβολή των Ειδικών Δυνάμεων. Εύχομαι – μεταμέλεια σας και επιστροφή στις τάξεις της Συμπαντικής Ιεραρχίας, μετά το πέρας του εγκλεισμού σας στις στις Φυλακές Ειδικής Ασφαλείας.

ΕΙΡΗΝΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ.

( ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΝΕΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΥΘΕΙΑΣ 100% ΑΛΗΘΗ)
[ΑΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΑΛΗΤΟΣΚΥΛΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «GOLDEN DAWN» Ή «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΩΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «ΟΤΟ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ;].

7: Η ΕΒΔΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «GOLDEN DAWN» (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) Ή «GOLDEN DAWN OF THE OUTER» (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ), ΙΔΡΥΣΑΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑΣ ΜΑΓΟΣ ALEISTER CROWLEY ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΓΟΙ WILLIAM WOODMAN ΚΑΙ VICTOR NEUBURG (ΙΔΕ ΒΙΒΛΙΟ «Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» ΤΟΥ VERNER GERSON, ΣΕΛΙΔΕΣ 195 ΕΩΣ 198 ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΒΡΗΣ, ΑΘΗΝΑΙ).

ΑΝ ΚΑΙ Η «GOLDEN DAWN» ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ «ΟΤΟ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΥΗΣΗ ΤΟΥ «ΟΤΟ», ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΜΥΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΔΥΣΕΩΣ, ΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ «±ΑΟΑ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ «ΘΕΤΙΚΗ ΑΟΑ 888» Ή ORDO ASTRUM ARGENTINUM, ΚΑΙ ΤΗΝ «ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΟΑ 666» Ή ORDO ADEPTIS ATLANTIS. Η GOLDEN DAWN Ή ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΗΤΑΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΣΤΟΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ORDO ADEPTIS ATLANTIS 666 ΩΣ ΗΓΕΤΙΔΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.

Η «ΑΟΑ» ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ «ΥΨΗΛΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ» Ή «HIGH BROTHERHOOD OF LIGHT» ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΕΒΡΑΙΟΣ ABRAHAM LINCOLN.

ΤΟ 1947, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ – ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΓΛΟΕΒΡΑΙΟΣ OSWALD MOSLEY Ή MOSEL.

ΣΩΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ VERNER GERSON: «ΕΝΩ Η ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΚΑΤΕΔΙΩΚΕ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟΝ «ΝΑΟ» ΤΗΣ GOLDEN DAWN ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ (ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ) ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ KARL ΚΑΙ ALBERT HAUSHOFER (ΠΑΤΗΡ ΚΑΙ ΥΙΟΣ), ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ (ΚΛΗΣΕΩΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΙΕΧΩΒΑ) ΤΗΣ GOLDEN DAWN ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ». ΟΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α..

ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ «WELTDIENST» ΔΙΗΥΘΥΝΕ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΩΝ «S/S» ΒΙΝΜΠΕΡΓΚ.

ΑΠΟ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/ghrees-to-world-cosmic-etna-second.html

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗΣ)

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΑΠΟ ΝΕΟΤΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΥΘΕΙΑΣ 100% ΑΛΗΘΗ)
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΔΟΛΙΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑΜΑΡΑ ΤΟΥ DAVID ICKE – ΙΣΑΑΚ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ «ΣΕΛΗΝΗΣ ΩΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΨΥΧΩΝ ΑΠΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ «LUNA PARK» (Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ «ΠΑΡΚΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ» Η’ «LUNA PARK» ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΗ ΩΣΤΕ ΟΙ ΓΗΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΝΑ ΕΘΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ «ΠΑΡΚΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ» Η’ «LUNA PARK» ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ) ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΥΛΗ Β’ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΗΧΟΥΣ Β’ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ Η’ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΨΥΧΩΝ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΑ ΕΔΩ ΤΕΛΟΥΜΕΝΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ - ΣΕΝΤΑΪ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΖΩΝΤΟΣ ΠΑΝΟΣ Η’ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ».
......
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΞΕΝΟΛΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΡΑΒΙΝΩΝ, ΤΖΟΝ ΛΙΑΡ ΤΖΟΥΝΙΟΡ, ΥΙΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΤΗΣ LIAR JET ΤΩΝ «ΗΠΑ» (ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΖΕΤ ΔΙΑ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΡΑΒΙΝΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΟΣ – ΣΕΛΗΝΙΟΛΟΓΟΣ – ΚΑΙ … ΨΥΧΟΠΑΓΙΔΟΛΟΓΟΣ, ΚΑΙ «ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ» ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (G.H.REES) ΗΤΟΙ ΤΙΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΨΥΧΟΠΑΓΙΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΨΥΧΩΝ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΗΤΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ – ΨΥΧΟΠΑΓΙΔΕΣ ΑΠΟ ΥΛΗ Β’ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ Η’ «LUNA PARKS» ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΣΕ ΓΕΩΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΡΟΧΙΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ «ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ» ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΥΒΟ, ΗΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΒΟ ΤΗΣ «ΑΝΩ ΣΙΩΝ» (ΙΔΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΥΒΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ «ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ»)
......
2ΟΝ) ΕΙΔΙΚΩΣ, Η ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΨΥΧΟΠΑΓΙΔΩΝ «LUNA PARK» ΣΕ ΤΡΟΧΙΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙ Η Ο.Ε.Α., ΚΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΨΥΧΩΝ ΤΩΝ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΜΜΕΣΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΟΤΙ:

«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΨΥΧΟΠΑΓΙΔΕΣ ΣΕ ΓΕΩΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΡΟΧΙΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η Ο.Ε.Α., ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΚΥΒΟΣ – ΨΥΧΟΠΑΓΙΔΑ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΕΣΤΕ ΑΦΟΒΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΑ “LUNA PARK” ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ.»
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/25032010.html
(ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΩΣ)

-----------------------------
ΠΡΟΤΑΣΙΣ – ΕΠΑΦΗΣ
-----------------------------

ΜΕΣΩ ΤΗΣ Μ.'. Α.'. Ελλάδος (ΣΗΜ: Μεγάλη Ανατολή Ελλάδος) προτείνω συνάντηση στο Βόλο με τρεις εκπροσώπους της ASTRUM ORDO ARGENTINUM (ΤΑΞΙΣ ΤΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΟΥ ΑΣΤΕΡΑ = ΣΕΛΗΝΗ), τρεις εκπροσώπους της ADEPTIS ORDO ATLANTIS (ΤΑΞΙΣ ΜΕΜΥΗΜΕΝΩΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ), και τρεις εκπροσώπους της HIGH BROTHERHOOD OF LIGHT (ΥΨΗΛΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ)
Ως τόπος συναντήσεως προτείνεται ο «δικός» σας Χώρος του Ξενοδοχείου PARK Βόλου.

Στην συνάντηση θα συμμετέχουν απαραιτήτως και τρία μέλη της Μεγάλης Ανατολής Ελλάδος και τρεις εκπρόσωποι της LUF. (ΙΔΕ LINK: http://krisaion.blogspot.com/2011/03/165-luf.html )
Ορίστε τον χρόνο συναντήσεως.
Στην συνάντηση θα σας ανακοινωθούν προτάσεις μας για αναστροφή των προγραμματισμένων Ενσαρκώσεων, ήτοι χρησιμοποίηση των ίδιων τεχνολογικών εγκαταστάσεων σας προγραμματισμού Όντων υπό Εκσάρκωση, με σκοπόν τον βαθμιαίο αποπρογραμματισμό των Όντων σε φάση Εκσαρκώσεως.
Τα ανωτέρω μέτρα κρίνονται απαραίτητα, διότι η ούτως ή άλλως επερχόμενη εισβολή των Ειδικών μας Δυνάμεων, χωρίς προετοιμασία αποπρογραμματισμού των Όντων, θα προκαλέσει στα Όντα διανοητικό σοκ «αντίθετων εντολών» - δικών σας και δικών μας – με αποτέλεσμα την σχιζοφρένεια των Όντων – διχασμός προσωπικότητος – και την ανάγκη επιπροσθέτου Έργου Διανοητικής Αποκαταστάσεως από την πλευρά μας.

Εάν δεχθείτε ανωτέρω συνεργασία αποδεικνύουσα την μεταμέλειά σας, είμεθα διατεθειμένοι να εισηγηθούμε στους Ανωτέρους μας της Συμπαντικής Ιεραρχίας, την μείωση ή και την απαλοιφή της ποινής σας Εγκλεισμού σε Ηλεκτρομαγνητικές Φυλακές Ειδικής Ασφαλείας, γειτονικού Ηλιακού Συστήματος.

Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την Διανοητική σας Στάση από τώρα και στο εξής.

Ωφείλουμε να σας κάνουμε γνωστό ότι στην καλύτερη περίπτωση αποδόσεως Χάριτος, θα σας δοθεί τεχνολογία και άδεια επιστροφής στις περιοχές Αραιώσεων από όπου εξορισθήκατε, υπό τον όρο ότι για ορισμένο Χρονικό Διάστημα που θα σας ανακοινωθεί, δεν θα μετέχετε στις Λειτουργίες της Συμπαντικής Ιεραρχίας, αλλά θα παραμείνετε Δόκιμοι και Εκπαιδευόμενοι στις Νέες Συνθήκες Λειτουργίας που έχουν διαμορφωθεί κατά την διάρκεια της εκτοπίσεώς σας στις περιοχές Πυκνώσεων.

Το περιεχόμενο των συζητήσεων της συναντήσεως θα παραμείνει ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ για το κοινό, αλλά και για όλες τις διαβαθμίσεις των αρνητικών και θετικών Ο.Τ.Ο. και Μ.Τ.Μ.

Εάν τα τρία ζητούμενα μέλη Μεγάλης Ανατολής Ελλάδος και τα τρία μέλη της LUF, δεν θα είναι ικανά να σηκώσουν το Διανοητικό Φορτίο των συζητήσεων, ως μη έχοντα μύηση της θετικής και αρνητικής ΑΟΑ, τότε κατά την κρίση σας μην τους καλείτε στην συνάντηση που προτείνεται.

Κ.Γ. ΜΕΛΟΣ ΟΜΑΔΟΣ

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2010

Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.,ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΟΛΩΝ…Οι Έλληνες έφτασαν στο σημείο να ζητιανεύουν δημοψήφισμα από τους εβραίους «Άρχοντες» του ελλαδισταν… της Ιερουσαλήμ
http://gnomeskepistimi.wordpress.com/2010/01/05/%CE%B7-%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%BF-%CE%B5-%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BF%CE%BB%CF%89%CE%BD/

Έλληνες μέσα στο πανικό σας παρακαλάτε γονυπετής τους εβραίους ηγέτες σας για ένα δημοψήφισμα λες και η ιδέα ΕΛΛΑΣ είναι κάτι σαν μια σακούλα μήλα να την βάζετε στην ζυγαριά ενός δημοψηφίσματος! Εσείς τα τουλαχιστον 5.000.000 εκφυλισμένα ανθρωπάρια ζητάτε τώρα δημοψήφισμα την στιγμή που επί δεκαετίες ψηφίζατε τους ίδιους εβραίους ως ηγέτες σας, ενώ γνωρίζατε πολύ καλά για τα σκάνδαλα τους και τα τερτίπια τους;

Όχι εκφυλισμένοι νεοέλληνες , η Ελλάς δεν μπαίνει σε κανενός δημοψήφισμα του… Ισραήλ … την ζυγαριά. Πόσο μάλλον από εσάς που με την ψήφο σας χάρις ενός «θεϊκού» ρουσφετιού την φέρατε σε αυτό το σημείο!

Ο Πατέρας Πανεπιστήμονας Αριστοτέλης που ατιμάσατε με τον αισχρότερο τρόπο έλεγε :

“ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΑ ΕΙΔΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ: Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ, Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ,ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΕΣ ΔΕ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ: Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ, Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Ξυπνήσατε υπναλέοι μισθοφόροι δημόσιοι λειτουργοί ή ακόμη;
Καταλαβαίνετε ότι ο ατιμασμένος γεννήτορας μας “διατάζει” από τον τάφο του να σας βάλουμε την κάνη στον κρόταφο και να σας εξοντώσουμε εσάς και την Συνταγματικά κατοχυρωμένη Εκφυλισμένη Δημοκρατία σας μαζί με τα εκφυλισμένα δημοψηφίσματα σας;

Όταν ο Άγιος των Ελλήνων, Ηράκλειτος, έλεγε : «Αξίζει στους Εφεσιους όλοι όσοι είναι ενήλικοι να κρεμαστούν και να αφήσουν την πολιν εις τας χείρας των ανηλίκων, διότι τον Ερμόδωρο, όστις μεταξύ αυτών ητο ο χρησιμότατος, τον εξωρισαν αφού είπαν: από μας ούτε Εις ας μη είναι χρησιμότατος, αν όμως υπαρχη (τοιούτος χρησιμότατος) ας υπαγη να ζήση εις άλλην χωραν μαζί με άλλους ανθρώπους», εσεις νοείτε την σοφία των λεγομένων του;

Καταλαβαίνετε τώρα τι θα πρέπει να κάνουμε με εσάς που με τις πράξεις εξοντώσατε και εξοντώνετε τους Άριστους, άμεσα και έμμεσα, όπως τον Σοφιανοπουλο που κλείσατε την Ελληνική Βιομηχανία ΧΡΩΠΕΙ, ειδικά εσείς οι «αριστεροί» συνδικαλιστές κυρίως του ΚΚΕ; Καταλαβαίνετε ότι με βάση τα λεγόμενα του Άγιου Ηράκλειτου στην ουσία θα πρέπει να κρεμάσουμε τους μισούς Έλληνες οι οποίοι ζουν με το σκεπτικό «ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κωλος μας»;

Για ποιο δημοψήφισμα μιλάτε λοιπόν; Την ώρα που μας έχουν κηρύξει τον ΠΟΛΕΜΟ από όλες τις μεριές εσείς κλαψουρίζοντας ζητιανεύετε δημοψήφισμα μιας εκφυλισμένης Δημοκρατίας και όχι τον ένοπλο δίκαιο αγώνα, παίρνοντας τους όλους με τις πέτρες .

Και να είστε σίγουροι ότι κανένα δημοψήφισμα δεν θα σας σώσει, γιατί σας έχουν γραμμένους εκεί που δεν πιάνει η μελάνη… ούτε οι μογγολικές ορδες θα παψουν να εισβάλουν… γίνει δεν γίνει το δημοψήφισμα!!!

Και τώρα παραθέτουμε το κείμενο με την ουτοπική ελπίδα ότι θα ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ώστε να μην επικρατήσει ο Συμπαντικός Νόμος «Είθε ο δυνατότερος να Νικήσει» εις βάρος μας

Προσπάθεια για την Ηθική Μείωση της Πρυτανείας της Ο.Ε.Α. σε επίπεδο «παρανοϊκών και δολοφονών»

Αν ήταν παρανοϊκοί οι εκ των Ιδρυτών της Ο.Ε.Α. Στρατάρχης Παπάγος και Στρατηγός Καθενιωτης, τότε είμεθα και εμείς. Εάν ήταν δολοφόνοι, είμεθα και εμείς. Εάν είναι παρανοϊκοί και δολοφόνοι πέντε Ανώτατοι Έλληνες Αξιωματικοί εν ενεργεία, ως παρούσα Πρυτανεία της Ο.Ε.Α., τότε είμεθα και εμείς.

Δεν είμεθα Παρανοϊκοί αλλά είμεθα απλώς Εν-νοϊκοί ήτοι Εν-νοούντες τα νοούμενα μόνον μέσω αποκτήσεως Γνώσεως των κινήσεων του Σινοεβραϊκού Παρασκηνίου, Επί – γνώσεως της Ιστορίας. Οι Γνώσις μας μέσω του Τμήματος Πληροφοριών της Ο.Ε.Α. φτάνει σε πλήρη αποσαφήνιση των σχεδίων της Ύπατης Στοάς «HONG» της Μείζονος Τεκτονικής ΑΟΑ (ORDO ASTRUM ARGENTINUM και ORDO ADEPTIS ATLANTIS), της Μέσης Τεκτονικής ΟΤΟ (ORDO TEMPLIS OCCIDENTIS και ORDO TEMPLIS ORIENTIS), της Κατωτέρας Τεκτονικής ΜΤΜ (MEMPHIS TEMPLIS MISRAIM και MOSES TEMPLIS MELCHISEDEC), μέσω διαβρώσεως όλων των ανωτέρω βαθμίδων από πληροφοριοδότες της Ο.Ε.Α.

Δεν γνωρίζετε τα ανωτέρω Κέντρα Εξουσίας όπως δεν γνωρίζετε το ποσοστό εκπροσωπήσεως των στο Ελληνικό Έδαφος. Δεν γνωρίζετε τις μεθοδεύσεις – αλλαγές του πολιτικού χρώματος των «ελληνικών» Κυβερνήσεων, μεθοδεύσεις του τοπικού Τεκτονικού ΜΤΜ. Δεν γνωρίζετε ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ εκτός του ότι υποστηρίζετε ενσυνειδήτως αλλοεθνείς πολιτικούς, βασιλιάδες , κλπ κλπ., οι οποίοι εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα πτυοντες και αφοδευοντες επί των τάφων των ΔΙΩΧΘΕΝΤΩΝ και ΕΞΟΝΤΩΘΕΝΤΩΝ Κολοκοτρώνηδων, Καραϊσκάκηδων, Μαυρομηχαληδων, Μακρυγιάννηδων και εκατοντάδων Ελλήνων Οπλαρχηγών, αποκλεισθέντων από τις «ελληνικές» Εθνοσυνελεύσεις, ως «ΑΝΙΚΑΝΩΝ» και «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ», διότι τόλμησαν να αποκαλέσουν την Βαυαροκρατία «Κατοχή χειρότερη της Τουρκοκρατίας». Ιδου η Τετελεσμένη Προδοσία «Συνταγματικώς κατοχυρωμένη» με ξενόφερτο Σύνταγμα Γαλλοεβραϊκής Επαναστάσεως των Εβραιομασωνων Ιακωβίνων.

Παρανοϊκοί άρα δεν είναι οι αναδραμοντες την Ιστορία και οι μη επιλήσμονες των Εθνικών Προδοσιών του τύπου «Ίδρυσης Ελληνικού Κράτους Βαυαρών», αλλά οι συνεχίζοντες την Προδοσία και οι επιλήσμονες της Ιστορίας, δηλαδή ΣΕΙΣ. Με μέγιστο αποδεικτικό της Παράνοιας σας τον συνδυασμό της Ιακωβινικης REVOLUTION με την «Αντιιακωβινικη» Βασιλεία Ιακωβίνων GLUXBERGER. Και οι ΑΓΝΟΙΑ σας περί Τεκτονικών μεθοδεύσεων αλλά ΚΑΙ η ΓΝΩΣΙΣ σας και η ΕΜΜΟΝΗ σας στο ζήτημα «αλλοεθνείς βασιλείς – πολιτικοί», συνιστά ΠΑΡΑΝΟΙΑ ήτοι παρα- λογισμό κινούμενο εκ ταυτότητος ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ.

Εάν υπήρξε Παρανοϊκός ο Δημόκριτος, τότε είναι παρανοϊκοί και οι συντάκτες της παρούσης. Διότι έγραψε : «Μη πασιν, αλλά τοις δοκιμοισι πιστευειν. Το μεν γαρ εύηθες, το δε σωφρονεοντος» ήτοι : «Δεν πρέπει να διδωμεν πιστιν εις όλους τους ανθρώπους αλλά μόνον εις τους δοκιμασμένους. Διότι το πρώτον είναι ίδιον του αφελούς, το δεύτερον όμως σώφρονος».

Ποιοι ήταν οι «δοκιμασμένοι» Μακρυγιάννηδες και Μαυρομηχαληδες και ποιοι οι «αδόκιμοι» και άκαπνοι Εβραιοτουρανιοι GLUXBERGER που υπέκλεψαν το καθήκον και δικαίωμα των ΦΥΣΕΙ ΗΓΕΤΩΝ ήτοι των «δοκιμασμένων» να κυβερνούν και να ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ;

Βάσει ποιου ΑΧΡΕΙΟΤΑΤΟΥ προσχήματος , ΚΑΝΕΙΣ Έλλην Οπλαρχηγός του 1821 «δεν ήταν ικανός να γίνει Βασιλεύς των Ελλήνων;» Γιατί ΟΛΟΙ οι Έλληνες Οπλαρχηγοί «έφτυσαν» το Σύνταγμα των Γαλλοεβραιων Ιακωβίνων; Βάσει ποιας ΠΑΡΑ – ΝΟΙΑΣ των ομοίων σας «ελλήνων» ανθελλήνων του 1821 οι αλλοεθνείς «πρίγκιπες της οπερέτας» ήταν καταλληλότεροι για Βασιλείς από τους Έλληνες «Πρίγκιπες Εργοις Πολέμου, Δικαίου και Ηρωισμού;; Γιατί ΟΛΟΙ οι Έλληνες Πολέμαρχοι εξοντώθηκαν ηθικως και βιολογικώς από Βαυαρους; ‘Η μήπως έχετε την εντύπωση ότι η παλαίωσις της προδοσίας συνιστά Δίκαιο DE FACTO;;

Ποτέ η Εθνική Προδοσία δεν είναι τόσο παλαια για να ξεχασθεί. Ποτέ τα εγκλήματα των Βαυαρων «βασιλέων» και των σημερινών πουστηδων «ελλήνων» πολιτικών δεν θα ξεχασθούν από ΕΛΛΗΝΕΣ.

Η ΑΤΙΜΙΑ που διέπραξαν οι όμοιοι σας το 1821, περιφρονώντας τους Ήρωες του 1821 Έλληνες Οπλαρχηγούς και υποκαθιστώντας τους με τα ανδρείκελα των μηχανορράφων GLUXBERGER, πρέπει να τιμωρηθεί με «κρέμασμα» συμφώνα με τον Ηράκλειτο:

«Άξιον Εφεσιοις ηβηδον αναγξασθαι πασι και τοιν ανηβοις την πολιν καταλιπειν, οιτινες Ερμοδωρον ανδρα εωυτων ονηιστον εξεβαλον φαντες: Ημεων μηδε εις ανηιστος εστω, ει δε μη άλλη τε και μετ’αλλων.»

Και επειδή ως ανθέλληνες αγνοείτε την Ελληνική Γραμματεία, μεταφράζουμε: «Αξίζει στους Εφεσιους όλοι όσοι είναι ενήλικοι να κρεμαστούν και να αφήσουν την πολιν εις τας χείρας των ανηλίκων, διότι τον Ερμόδωρο, όστις μεταξύ αυτών ητο ο χρησιμότατος, τον εξωρισαν αφού είπαν: από μας ούτε Εις ας μη είναι χρησιμότατος, αν όμως υπαρχη (τοιούτος χρησιμότατος) ας υπαγη να ζήση εις άλλην χωραν μαζί με άλλους ανθρώπους».

Ο «σύγχρονος Ερμόδωρος» δεν είναι ο Γλυξμπεργκερ, ο Καρατζαφερης ήτοι ο Σαμαράς όπως πονηρότατα επιχειρείτε να το μεθοδεύσετε, ώστε με δημιουργία αηδίας στο κοινό δια υπάρχουσα πολιτική κατάσταση, να δημιουργήσετε παράλληλα συναισθήματα ενοχής στους Έλληνες για τον «αδίκως διωχθεντα Γλυξμπεργκερ» http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/12/blog-post_23.html (( επιχειρήθηκε τότε από τον Μητσοτάκη Μπεν Σαλομ (Μεθοδευσις Ο.Τ.Ο. Λονδίνου))

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΧΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΖΟΝΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΤ’ ΕΠΙΦΑΣΙΝ.

Διότι με Πολιτική Αγωγή εναντίον σας το Φάντασμα του Ηράκλειτου, θα σας κρεμάσουμε στην Πλατεία Συντάγματος, το οποίο ο διωχθείς Κολοκοτρώνης αποκαλούσε Σύνταγμα = Σύντριμμα (των Ελληνικών Ελπίδων).

Εκτός και αν, ανιχνεύοντας Κείμενα Αρχαίας Ελληνικής Πολιτειολογίας, εντοπίσετε περιπτώσεις στις οποίες οι Έλληνες εδέχθησαν ως Βασιλείς, αλλοεθνείς βαρβάρους. Θα χρειαστείτε ανύπαρκτα κείμενα δια να αποφύγετε το ικρίωμα Αχρείοι Προδότες και Άτιμοι Εξωμότες.

Η Αριστοτέλεια Πολιτειολογία αποδεικνύει ότι το Άριστο Πολίτευμα είναι το Πολίτευμα Ενός Ανδρός δηλαδή η Βασιλεία η ΜΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ, ήτοι η Βασιλεία που προκύπτει από Ανταγωνισμό και Τελική Επικράτηση μεταξύ Πολλών Υποψήφιων Βασιλέων, οι οποίοι ΑΥΤΟΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ και ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ το αξίωμα του Βασιλέως ενώπιων μη κυβερνώντων Κριτών (Γερουσίας). http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_30.html

Αυτή είναι η ΦΥΣΙΚΗ ΤΑΞΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που ανέτρεψε ο Εβραιοχριστιανισμος στην Ελλάδα. Έτσι αναδεικνύουν έως σήμερα τους ΦΥΣΕΙ Ηγέτες των οι αγέλες των Ζώων και των «Πρωτόγονων» Φυλών που ακόμη δεν κατεσφαξαν οι «πολιτισμένοι» αποικιοκράτες και Εβραιοχριστιανοι ιεραπόστολοι του εκμαυλιστου των Ηρώων, Χριστού.

Δεν χρειάζεσθε κοπιαστική έρευνα των αρχαίων Ελληνικών Κειμένων δια να διακρίνετε ότι Βασιλείς των Ελληνικών Πόλεων και Βασιλείς της Ελλάδος (Αλέξανδρος Μακεδών) ανεδεικνυοντο οι ΟΝΤΩΣ ΑΡΙΣΤΟΙ στις Επιστήμες – Τέχνες – Οικονομική Διαχείριση (ιδε «Οικονομικά» Ξενοφώντος) – Πολεμικές Τέχνες – Στρατηγική Πολέμου.

Η ανάδειξης των Αρίστων και τελικως του ΑΡΙΣΤΟΥ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ εγινετο μετά από έντιμους ανδροπρεπέστατους Αγώνες Λόγου – Τεχνών – Πολέμου μεταξύ των διεκδικητών του Τίτλου – Επάθλου του Βασιλέως.

Εάν συνέβαινε ο Τελικός Νικητής να είναι υιός του προηγούμενου βασιλέως, αυτό ούτε επεδιωκετο αλλά ούτε και απερριπτετο. Αντιθέτως συνηγορούσε υπέρ της Ευφήμου Μνείας και της Δόξης του απερχόμενου Βασιλέως, ως Πατρός ΑΡΙΣΤΟΥ Τέκνου.

Εις την προ – δημοκρατική προ – οχλοκρατική Αθήνα του 800π.χ. λειτουργούσαν οι ανωτέρω θεσμοί Αναδείξεως Αρίστου Ενός Ανδρός, έως ότου οι Κυναιδοι (ερωτιδείς Γεφυραιοι) Εβραίοι Αρμόδιος και Αριστογείτων δολοφόνησαν τον Άριστο Ίππαρχο Πεισιστρατιδη, υιό του Άριστου Πεισίστρατου, όχι με κριτήρια «τυραννοκτόνων» όπως μας πληροφορεί το σύγχρονο κατεστημένο των Κυναιδων, αλλά διότι ο Ίππαρχος απαγόρευσε εις την εβραία εταιραν (δημόσια πόρνη) αδελφην των, να λάβει μέρος εις την πομπην «παρθένων Αθηναιδων» συμφωνως με θεσμούς Παναθηναίων. Ιδου η …Ραβινική «Δημοκρατία» πρότυπων.

Δεν μας διαφεύγει το ρηθέν υπό του ….Αγίου των Ελλήνων Ηράκλειτου ότι «Εμοι Εις Μυριοι αν Αριστος ει». Όπερ σημαίνει ότι ΝΑΙ υπάρχει περίπτωση το Ήθος και το Μεγαλείο Ενός Ανδρός να τον καθιστά Φύσει Ηγέτη εκατό εκατομμυρίων ομοεθνών του. Τέτοιος Ηγέτης υπήρξε ο Αλέξανδρος ο Μακεδών και τέτοιους Ηγέτες αναζητούμε εμείς της Ο.Ε.Α. δια να ηγούνται όχι σε Εθνικές Συρρικνώσεις αλλά σε Εθνικές Διευρύνσεις Νέων Κατακτήσεων. Όχι σε Εθνικές Μειοδοσίες αλλά σε ΠΛΕΙΟΔΟΣΙΕΣ.

Δεν δεχόμεθα «βασιλείς» οι οποίοι αναχωρούν εις Αιγυπτους και Λονδινα αλλά δεχόμεθα Βασιλείς οι οποίοι «χεουσι γαια ύδωρ» από το πολεμικό των κράνος όταν το «ύδωρ» δεν επαρκεί και δια τον «κατώτερο» στρατιώτη (Αλέξανδρος). Δεν δεχόμεθα Αναρχιδους Βασιλείς. Δεχόμεθα μόνον Τετραρχιδους Βασιλείς.

Σε παλιότερα έντυπα σας και με τίτλο: «Τετραγωνίζοντας τον Κύκλο» στο φύλλο της Ελεύθερης Ώρας, γράφατε πολύ σοβαρά ότι «….Για λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε, ο Διάδοχος Παύλος ΔΕΝ μπορεί να παντρευτεί Ελληνίδα! Χρειάζεται και λίγος ρεαλισμός!»

Απαντούμε: Λυπουμεθα που δεν ζούμε στο 1820 για να ανασηκώσουμε τη φουστανέλα άνευ σώβρακου , όπως ο Καραϊσκάκης, και να σας δείξουμε την τριμερή λύση που προτείνουμε για το σοβαρό πρόβλημα γάμου του μπαστάρδου GLUXBERGKER, που μας παρουσιάζετε έως σήμερα (ο κόσμος το έχει τύμπανο και το ΛΑ.Ο.Σ. ..κρυφό καμάρι. ΚΑΙ ο Σαμαράς είναι μέλος της Βρετανικής Βασιλικής Εταιρίας!! Όλοι είναι μέσα στην συνομωσία!!!) για βασιλέα των Ελλήνων…Εσείς εννοείστε κάποια πιο μοντέρνα κίνηση με την αντίστοιχη συνοδεύουσα έκφραση που παρακαλούμε να μεταβιβασθεί στον διάδοχο σας και στην «βασιλική» οικογένεια αρμοδίως, έστω και χωρίς τον Αρναουτη.

Πολλές φορές είναι που διαβεβαιώνατε το κοινό σας με νοημοσύνη πλαγκτόν, ότι «ο διάδοχος αποκλείεται να παντρευτεί Ελληνίδα». Σοβαρως αχρείοι ψευδοπατριώτες της αθλίας μορφής; Ώστε οι Έλληνες άρρενες είναι ακατάλληλοι για βασιλείς και πρωθυπουργοί, αυτό μας το ξεκαθαρίσατε γλύφοντας σφουγγοκολαριως τους Μογγολοεβραιους GLUXBERGER , Έβερτ , Σημίτη, Σαμαρά, Μινεικο κτλ. Τώρα μας ανακοινώσατε ότι και οι Ελληνίδες είναι ακατάλληλες για Βασίλισσες των Ελλήνων; Δηλαδή πως το έχετε δει «ρεαλιστικός» το θέμα ρε καθάρματα κρυπτοανθελληνες; Ότι θεωρείται πλέον ΘΕΣΜΟΣ για την Ελλάδα να βασιλεύεται και να κυβερνάται από αλλοεθνείς Εβραιομογγολους βασιλείς και πρωθυπουργούς; Ότι Έλληνες και Ελληνίδες είναι οι ιθαγενείς της Εβραιομογγολικης Δυναστείας του κάθε -BERGER και του κάθε ΜΕΝΕΙΚΟ;

Παρακαλούμε, για κουνήστε περά δωθε το Μαλθακισθεν περιεχόμενο του φιλομογγολικου κρανίου σας!!! Ακούτε τίποτα που να ομοιάζει με ήχο κλούβιου αυγού; Αν όχι, τότε οπωσδήποτε κάνετε εξέταση κοπράνων στον εγκέφαλο, διότι ανήκετε εις το παράλληλο σύμπτωμα της οξείας δυσκοιλιακης εγκεφαλοκοπριτιδος.

Δεν ντρέπεστε ρε παλιοτόμαρα του κατεστημένου της πολιτικής και δημοσιογραφικής σύφιλης και της ενσυνείδητης προδοσίας; Δεν ντρέπεστε;

Δεν ερυθριατε ρε πουστεμποροι του Ελληνισμού και εκμαυλιστές της όποιας Ελληνικότητας απέμεινε όρθια;

Δεν αισχύνεσθε ρε Γραικύλοι ξενόδουλοι και Φραγκοκρατουμενοι αναρχιδοι κατ’ επίφαση άντρες;

Για ποιο πράγμα μιλάμε ω θεοί!!! Για το ότι η Ελλάδα ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Ναι ω θεοί!!! Αυτά λέγονται στην Πατρίδα του Έλληνα Αγαμέμνονα και του Έλληνα Αχιλλέα και του Έλληνα Αλέξανδρου!!! Στην πρώην Ελλάδα των ΠΕΝΤΕ ΗΠΕΙΡΩΝ!!!

Ναι ω θεοί!!! Και μαζί με τα παραπάνω, οι προδότες λένε ότι «δεν φτάνει να είναι κανείς εθνικιστής αλλά και εβραιοχριστιανος ορθόδοξος!!!» Λένε ότι «ο Χριστιανισμός βρήκε την Ελλάδα σε παρακμή και την … ανέπτυξε σε Βυζαντινή Αυτοκρατορία!!! Όχι αχρείοι διαστροφείς της Ιστορίας!!! Διότι ο εβραιοχριστιανισμος βρήκε την Ελλάδα ΥΠΟ ΡΩΜΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ, επιβλήθηκε δια της βίας από τη ΡΩΜΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ, και διέλυσε ΥΠΟ ΤΟ ΡΩΜΑΙΚΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ την Ελλάδα και την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ω εξεβραισμενοι Μαλθακες ότι το ΒΥΖΑΝΤΙΟ υπήρξε η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ θα σας το μάθουμε εμείς με την διανοητική και την πολεμική βία.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι ο Κικέρων, εν πλήρη ισχύει της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, κατήγγειλε ως «ταραχοποιούς και διαφθορείς του πολιτεύματος» τους παροίκους εβραίους Ρώμης, θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι τα Κρονια Ιερατεία Ρώμης (ή SATURN ή SAVITURN ή SAVIT ή SAVAT ή SAVATA) διοικούνταν από εβραίους ιερείς που μισούσαν θανάσιμα το Πολίτευμα Διός της PAX ROMANA, θα σας το μάθουμε ομοίως.(Μεταθεσις Πρωτευουσης από Ρώμη στο Βυζάντιο, από Κρονια Ιερατεία.)

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι τα Κρονια Ιερατεία Ρώμης ανέτρεψαν τα Ρωμαϊκά Ιερατεία Διός, μέσω ραδιουργιών, δολοφονιών και πυρπολήσεως Ρώμης, θα σας το μάθουμε ομοίως. (Ιδε «Θεογονία» Ησίοδου, Διένεξη Διός – Κρόνου).

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι τα Κρονια Ιερατεία επινόησαν τον Δούρειο Ίππο του Χριστιανισμού για να τον πωλησουν ως «φιλέλληνα» στους Έλληνες ΥΠΟ ΡΩΜΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ, θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι τα Κρονια Ιερατια υπέκλεψαν από την θρησκεία Διός το Δωδεκάθεο και το επαναπωλησαν στους Έλληνες με περιτύλιγμα – συσκευασία τους «δώδεκα μαθητές του Χριστού» και τις «δώδεκα Φυλές του Ισραήλ», θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι η Ελληνική Θρησκεία ανεγνώριζε τον Μονοθεϊσμό του Άγνωστου Θεού (Συμπαντικού Νοήμονος Οργανισμού) ή Φάνη ή Φαν ή Φαινόμενου (μέσω ορατής Ύλης), θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι οι Έλληνες ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΕΣ αλλά ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ που χρησιμοποιούσαν τον αριθμό «12» συμβολικός για να εκφράσουν τον σεβασμό τους προς τους Φυσικούς Νόμους των Ενδοκοσμικων Δωδεκαεδρων (Θεμελιώδης Γνώση Κανονικών Στερεών προς Κατανόηση Ενιαίων Επιστημών), θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι οι Έλληνες ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ διότι ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ειδικά «θαυματουργά» αγάλματα μεταξύ των αγαλμάτων του ιδίου συμβολικού θεού, σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τους εβραιοχριστιανους που αποδίδουν ειδικές θαυματουργικές ιδιότητες στο … εικόνισμα της Μεγαλόχαρης Τήνου, τύπου «εισαγωγής» των GLUXBERGERS, δηλαδή σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τους ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ με νοημοσύνη αμοιβάδας ή κωλοβακτηριδιου…. ,θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι, όπως η «Βασιλική Οικογένεια της Αγγλίας», όλοι οι υπάρχοντες «βασιλικοί οίκοι» είναι Μογγολοεβραικης καταγωγής, θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι όλα τα υπάρχοντα και τα παρελθόντα πολιτικά και οικονομικά συστήματα ήταν και είναι Μογγολοεβραικης εμπνεύσεως και εφαρμογής, θα σας το μάθουμε ομοίως, αρχίζοντας από τον ROSENBERG ή ROSENBERGER (ιδου τα λήγοντα εις -BERGER) ως θεωρητικού του Ναζισμού και του Φασισμού, υπό την καθοδήγηση του Γερμανοεβραιου HAOUSHOFFER και λοιπών εξαρτώμενων από Θιβέτ μέσω Αρνητικού ΟΤΟ Λονδίνου. (ORDOADEPTIS ATLANTIS – ORDO TEMPLIS ORIENTIS).

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι όλα τα θρησκεύματα του πλανητου είναι εικονικές αντιθέσεις ΕΝΙΑΙΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ, θα σας το μάθουμε ομοίως. (Χριστιανισμός – Μωαμεθανισμός – Εβραϊσμός – Βουδισμός – Ταοϊσμός κλπ.).

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι ο ορος «Παγαν» ή «Παγανιστής» προέρχεται από την Απολλώνια Προσφώνηση «ιηιε Παιαν» («ιηιε ΠαFαν» με δίγαμμα), προς τιμή του «υποθεου» (υπό τον Ένα Άγνωστο Θεό) Ήλιου, ως ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ του φωτοβόλου Ελληνικού Πολιτισμού, θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι τα ονόματα των Δώδεκα Θεών του Όλυμπου συμβόλιζαν τους 12 και όχι 9 Πλανήτες του Ηλιακού μας Συστήματος, θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι ο εβραιοχριστιανισμος ΣΥΣΚΟΤΙΣΕ το φωτοβόλο Ελληνικό Πνεύμα, μέσω πλαστών αμαρτημάτων και πλαστών ενοχών εδραζομενων στο συναίσθημα ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, θα σας το μάθουμε ομοίως. Με διανοητική και πολεμική βία.

Διότι απεδείχθη ότι με «απαλές» Σωκρατικές Διαλεκτικές είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να ξυπνήσετε ΗΛΙΘΙΟΙ. Σας χρειάζεται ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ Διογένους και ΣΑΡΚΑΣΜΟΣ Αριστοφάνους για να εννοήσετε το άθλιο πνευματικό σας ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ.

Ω ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

Ω ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΡΟΝΙΟΠΛΗΚΤΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΜΑΛΘΑΚΕΣ!!!

Και τώρα … ΠΙΣΩ…. ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ….

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι πριν μερικές δεκάδες χιλιάδες χρόνια, ο πλανήτης ήταν Ανδρομεδεια Δραβιδικη Ελληνική Αυτοκρατορία, θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι οι διατεταγμένοι από την Ιεραρχία Επικυρίαρχοι του Πλανήτου, διαιρέθηκαν σε τρεις αλληλοεξοντωμενες φατρίες: Ουρανιδων – Κρονιων – Διός -, μετατρέποντας την διατεταγμένη Εξουσία τους σε ενδοοικογενειακή διαμάχη και αναρχία, θα σας το μάθουμε ομοίως. (Στασις Κρονιων)

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι οι μόνοι Επικυρίαρχοι που διαχώρισαν τη θέση τους από την παραπάνω διαμάχη, είναι οι Ιαπετός, Θέμις, Προμηθεύς, Ησιόνη, Άτλας, Μενοιτιος και οι περί αυτούς, θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι η «τάξη» Ιαπετού κάλεσε σε επέμβαση στον Πλανήτη, την Εξωτερική Ιεραρχία, θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι η Εξωτερική Ιεραρχία επενεβη και είναι ήδη παρούσα για τελικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών και επιβολή Τάξεως στις τρεις αφηνιασμένες και αλληλοεξοντωμένες Δυναστείες, θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , και οι αντίστοιχες Ομάδες άλλων 108 Εθνών, εκφράζουμε τις θέσεις της Εξωτερικής Ιεραρχίας και είμαστε ΕΤΟΙΜΟΙ να σας «διαλύσουμε» και να σας «επανασυναρμολογησουμε» στην Αρχέτυπη Δομή Εξουσίας του Πλανήτη, θα σας το μάθουμε ομοίως.

Θα σας αφήσουμε ακόμη λίγο να προωθήσετε τα Γεωπολιτικά σας Προγράμματα Κρονιας Μεθοδεύσεως, έως ότου το Οικοδόμημα της Άπατης σας φτάσει στο «τελευταίο» όροφο, και το θεωρήσετε ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΑ «ΘΕΜΕΛΙΑ».

Θέλουμε να γίνει το Οικοδόμημα σας όσο ψηλότερο γίνεται, γιατί έτσι ο θόρυβος που θα προκαλέσει η βίαια «κατεδάφιση» σε ριπη οφθαλμού θα είναι όσο μεγαλύτερος γίνεται.

Θέλουμε να ακουστεί αυτός ο θόρυβος για παραδειγματισμό στις επόμενες χιλιετηρίδες ….

Το Οικοδόμημα των Κρονιων με τις μεθοδεύσεις της συμπαιγνιακης διπολικοτητας «666 – ΣΤΕΛΛΑΡ» και «888- ΙΗΣΟΥΣ», ΘΑ ΣΩΡΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΕΡΕΙΠΙΑ που θα μείνουν εκτεθειμένα για παραδειγματισμό στις επόμενες χιλιετηρίδες ….

Γαμηθητωσαν οι «888» Χριστοί σας και οι «666» Αντίχριστοι σας, Κοπρίτες.

Έως τότε επιβιώστε, αποκαλώντας μας «παρανοϊκούς» και «δολοφόνους» η όπως αλλιώς θέλετε.

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ

Υ/Γ

Ανοίξτε αμόρφωτα καθάρματα και Ταγοί του Κωλου, την «Αγία Γραφή» στην Παλαια Διαθήκη», βιβλίο «προφήτου Ζαχαρία», κεφ. Θ’ εδάφιο 1 : Αρχίζει έτσι: «Το φορτιον του λόγου του Κυρίου(Γιαχβεχ / Ιεχωβά) ΚΑΤΑ (εναντίον) της …. Δαμασκού …. Τύρου και Σιδώνος, η Ασκαλων, η Γάζα, η Ακκαρων, η Αζωτος, (όλες Ελληνικές Πόλεις Παλαισατιας – Φιλισταιας) , Διότι τέντωσα τον Ιούδα στα χέρια μου σαν τόξο. Με δύναμη τέντωσα σαν τόξο τον Εφραιμ και ΕΞΗΓΕΙΡΑ τα παιδιά σου Σιών ΕΝΑΝΤΙΟΝ των παιδιών σου ΕΛΛΑΣ. Και θα καταναλώσουν (γενοκτονησουν) τους εχθρούς ΕΛΛΗΝΕΣ αφού τους κατανικήσουν με πέτρες σφενδόνης (πνευματικές «πέτρες» εβραϊκών πολιτικών και θρησκευτικών θεωριών που προκαλούν πνευματική «αφασία»).»

Μη μας πείτε, ω καθάρματα , ότι η Ορθοδοξία δεν δέχεται την Παλαια Διαθήκη διότι η «παραπομπή υπ’αριθ. 17» του εδάφιου 9 ιδίου κεφαλαίου που αναφέρεται στον «ερχόμενο επί πώλου ονου»δια να γενοκτονηση τους Έλληνες, «παραπέμπει» δια…. Εξηγήσεις εις το βιβλίο του Λουκά, κεφ. Ιθ’, όπου περιγράφεται από την «ΝΕΑ ΔΙΑΘΗΚΗ» η είσοδος του «Ιησού» στην Ιερουσαλήμ «επί πώλου όνου!!! Ιδου λοιπόν ο «φιλελλην» κρυπτοανθελλην Ιησούς Χριστός … φέρελπις Γενοκτονος των ΕΛΛΗΝΩΝ κατά «προφήτη» Ζαχαρία και κατά «ευαγγελιστή Λουκά.

«Μη νομίσετε πως ήρθα να καταργήσω το Νόμο ή τους Προφήτες. Δεν ήρθα για να τα καταργήσω, αλλά για να τα πραγματοποιήσω.» [Ματθαίος 5.17-19]

«Τον πτωχόν και πένητα λαόν σήκωσες από… της κοπριάς των Ελληνικών μυσαγμάτων (βδελυγμάτων) και κάθισες αυτόν μετά των αρχόντων του Ισραήλ, τον όντος λαόν αυτού»ψαλμους / αλληλουια. ριβ΄

Γαμηθητωσαν οι Προφήτες και Ευαγγελιστές σας!

ΤΕΛΟΣ._

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

Και κάτι τελευταίο, είναι πραγματικά θλιβερό από τη στιγμή που οι νεοέλληνες έχουμε στα χέρια μας ένα υπέροχο δώρο που ειναι η ελληνική γραμματεία μας (όση από αυτή δεν κατέστρεψαν) με συγκεντρωμένη την σοφία των αρχαίων πατέρων προγόνων μας που είχαν λύσει στην κυριολεξία όλα τα υπαρξιακά προβλήματα του ανθρώπου, όλα τα προβλήματα φυσικής δομής του σύμπαντος κόσμου, όλα τα προβλήματα λογικης-μαθηματικών, όλα τα προβλήματα περί ψυχής, όλα τα προβλήματα περί φιλοσοφίας, με αποτέλεσμα μοντέρνοι φιλόσοφοι να “καταριούνται” τους έλληνες επειδή δεν άφησαν τίποτα να ανακαλυφθεί από αυτούς, παρόλο αυτά οι νεοέλληνες να είναι ακόμα αποκοιμισμένοι από την “δρακονιανή μάγισσα κίρκη” και να μην απαιτούν την υποχρεωτική διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών και της αρχ.ελληνικής γραμματείας από το δημοτικό και αντίθετα να επιμένουν να καθοδηγούνται από τα γενοφάσκια τους από πενιχρές Κινεζομογγολικές θεολογικές διδασκαλίες εβραίων Θεών γενοκτόνων τους, καθοδηγούμενες με τη σειρά τους από εβραιοτεκτονικές στοές και ιερατεία που σε ανώτατο επίπεδο αποκωδικοποιούν την προσχηματική θεολογία σε στυγνές φάσεις γεωπολιτικής (με κωδικούς 666,777,888) με σκοπό τη γενοκτονία Πελασγών πλανήτου και την επικράτηση μιας χριστιανοσοσιαλιστικής ισοπεδωτικής ενιαίας παγκοσμιοποιημένης νεκρής κοινωνίας στην καλύτερη περίπτωση ή στη χειρότερη την πλήρη γενοκτονία και των λευκοκίτρινων σχιζοφυλετικών μπάσταρδων και την επικράτηση μόνον των Κίτρινων δρακονιανών Κινέζων και Κορεατών κατά τον Αρμαγεδώνα ή 3ο Π.Π.Το ότι δεν γίνεται τίποτα με τους νεοέλληνες διαπιστώθηκε εδώ και καιρό και πολύ νωρίς από την οεα. Εμείς οι ελάχιστοι απλώς επιμένουμε ουτοπικώς διότι τουλάχιστον αρνούμεθα να πέσουμε άκαπνοι και τραγουδώντας ως ηλίθιοι τζίτζικες λίγο πριν την προσχεδιασμένη γενοκτονία και εκμηδένιση μας.

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/blog-post_5130.html
Παραμύθιον δια μεγάλους:
Μια φορά κι εναν καιρό μια συμμορία ληστών-δολοφόνων εισήλθε δια ληστεία (πρώτων υλών) σε μια τράπεζα (σ'ένα ηλιακό σύστημα).Άρχισε να σκοτώνει τους υπαλλήλους της τράπεζας (την μαύρη φυλή) και τους επισκέπτες πελάτες (την λευκή φυλή), δια να γεμίζουν γρηγορότερα τους σάκους με χρήματα (με πρώτες ύλες) ώστε να μην προλάβει να έλθει η αστυνομία (οι κυβερνητικές γαλαξιακές δυνάμεις)Όμως η αστυνομία ήλθε πριν να τεθούν όλα τα χρήματα στους σάκους των ληστών, και έτσι οι ληστές (Σιν-Σιων-Τζεντάϊ-Σεντάϊ(Λιακόπουλου)κλπ) δεν μπορούσαν να βγουν από την τράπεζα.Αρχισαν λοιπον να απειλουν οτι θα σκοτώσουν τους ομήρους (γήινους με ψεκασμούς chemtrails και βιολογικου-ραδιενεργου πολέμου, με ανατίναξη πλανήτη μέσω υπογειων πυρηνικων εκρήξεων, με πρόκληση κενών ύλης μεσω CERN Ελβετίας,και με αλλες μεθόδους)Μάλιστα σκότωσαν πολλούς ομήρους (σε πολέμους 13.000 ετών που αυτοί υποκίνησαν)Όμως η αστυνομία δεν υποχώρησε και παρέμεινε σταθερά έξω από την τράπεζα ώσπου έφτασε να έχει υπεροπλία 8:1, και τότε εισέβαλε στην τράπεζα κάποιο πρωί, σκοτώνοντας όσους ληστές αρνήθηκαν να πετάξουν τα όπλα. Όσοι ληστές πέταξαν τα όπλα υπηρέτησαν μερικά χρόνια φυλακή και μετά απελάθηκαν από τη χώρα (σε άλλο ηλ.σύστημα).Όσοι από τους (μαύρους) υπαλλήλους και από τους (λευκούς) πελάτες συνεργάστηκαν με τους (κινέζους και τους μογγόλους) ληστές (ως εθνικοί μασώνοι προδότες λευκής,μαύρης φυλής) τουφεκίστηκαν από την αστυνομία άνευ δίκης.Ο Αρχηγός των Ληστών (Σιν-Σιων κλπ) και οι υπαρχηγοί του, είχαν ελεινό τέλος, κλεισμένοι ισόβια σε κλουβιά ζωολογικών κήπων, προς παραδειγματισμό. Όσοι τελικώς δεν σκοτώθηκαν από τους ληστές και από την εισβολή της αστυνομίας στην τράπεζα, έζησαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα._

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ:
ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ - Ο.Ε.Α.
http://www.easy-share.com/1915289897/ΤΕΛΙΚΟ+ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ.rar

ΨΥΧΕΣ ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΣ «ΚΟΛΑΣΗΣ» ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΩΣ - ΑΝΕΥ … «ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ»
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/05/blog-post_16.html

Ο.Ε.Α. : ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
http://perseysteam.blogspot.com/2006/08/blog-post_31.html

Ο ΚΙΝΕΖΟΜΟΡΦΟΣ ΣΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΔΡΑΚΟΧΕΛΩΝΟΜΟΡΦΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ 'HONG' ΔΙΑΤΑΖΕΙ: 'Αφήστε την Ελλάδα να πτωχεύσει' !
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/hong.html

ΤΟ ΖΗΤΩ 10.000.000 ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΘΕΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟ - ΔΡΑΚΟ ΤΖΕΗΝΤ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/10000000.html

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ: Ή ΜΕ ΤΟΝ SIN - SION - ZION - JADE - JENDAI - SENDAI - CHINESE DRAGON 888 Ή ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/chinese-dragon-888.html



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟΥ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.??
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η Ο.Ε.Α??
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ??
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΤΕ ΤΩΡΑ??
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ??

2 σχόλια:

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΔΑΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η Ο.Ε.Α.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΚ ΤΟΥ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

http://olympia.gr/2011/07/01/%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CE%BA-%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%B1/

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ Η ΨΕΥΔΟ-ΟΛΥΜΠΙΑ. ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΑ(!!! ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΘΑΜΝΟ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ Η ΔΟΛΙΑ ΠΡΟΔΟΤΡΑ) ΕΝΩ ΕΞΙΣΟΥ ΠΟΝΗΡΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ LINKS-ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ-ΔΩΡΕΑΝ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ...

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε...